nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hangulatingadozásukról ismertek

Ezek a csillagjegyek hangulatingadozásukról ismertek

A következő csillagjegyeket nagyon érzékenyek, ezért rájuk érdemes odafigyelni, mert hangulatingadozásaik néha megterhelőek.
Érzékeny csillagjegyek

Rák

A Rák csillagjegy az érzelmeit mélyen és intenzíven éli meg, legyen szó boldogságról, szomorúságról vagy épp haragról. Amikor jókedve van, akkor szinte sugárzik belőle az életszeretet, de ha rosszkedv találja meg, akkor jobb, ha nem vagyunk a közelében. Ezt tudja is magáról, és inkább elbújik a világ színe elől, amikor valami bántja, mert nem szeretne másokat megbántani.

Halak

A Halak egy rendkívül érzékeny csillagjegy, ezért pillanatok alatt megváltozhat a hangulata. Nagyon nehéz rajtuk kiigazodni. Az érzelmei gyakran elvakítják, ami miatt olykor nem a tények alapján hozza meg a döntéseit, hanem a hangulata dönt a józan ész helyett. A legkisebb probléma is képes beletaszítani a szomorúságba, de a legkisebb jó dolog ki tudja húzni belőle ugyanolyan hirtelen. A Halak a hangulatingadozások miatt nem túl jó a konfliktuskezelésben, hajlamos személyes sértésnek venni a kritikát is. Szóval vigyázni kell, mit mondunk nekik.

Kos

Egy Kos nem fogja megtartani magának az érzéseit, várhatóan átragasztja a környezetére is a hangulatingadozásait. Ez azért van, mert a habitusa olyan hirtelen fajta, hogy az érzelmek széles skáláján képes mozogni rövid időn belül. Ha jókedvű a Kos, akkor remek társaság, aki mellett remek szórakozás vár. A jó hír az, hogy bár erős érzelmeket mutat és olykor hullámvasúton érezhetjük magunkat vele, de a hangulatai sosem tartanak sokáig, a haragja például amilyen hirtelen érkezik, úgy távozik is. Tudni kell kezelni, ennyi a titok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top