nlc.hu
Horoszkóp

Szerencsés csillagjegyek szeptemberben

Ezek a csillagjegyek lesznek szeptember nagy nyertesei

Azok a csillagjegyek, akiket szeptemberben tenyerükön hordoznak az égiek, extra bevételre és szuper szerelmi fordulatokra számíthatnak.

Szeptemberben igen mozgalmas hónapra számíthat az összes csillagjegy, akad majd azonban köztük pár olyan, amelyik igazán elégedetten tekinthet vissza erre az időszakra. 

Nő konfettivel ünnepel

A hónap elején sokan indokolatlanul fáradtnak és lehangoltnak érezhetik magukat, de szerencsére ez nem kíséri végig a hónapot: legkésőbb szeptember 4. után mindenki magára talál – ki többé, ki kevésbé.

Az égiek egyik legfőbb üzenete, hogy a vakáció végérvényesen befejeződött, így ideje érdemben is a tettek mezejére lépni: a viharos gyorsasággal érkező újdonságok azonban nem mindenkinek tetszenek majd, pedig az ellenállás most sem bizonyul jó stratégiának.

Mutatjuk, melyik az az 5 csillagjegy, amelyik igazi nyertesnek érezheti magát az ősz első hónapjában, a számukra kedvező bolygóállásoknak köszönhetően.

Szeptemberi horoszkóp Kos
Megnézem
Összes kép (5)

Fotó: Getty Images – Maria Korneeva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top