nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nem könnyű megérteni

Ezeket a csillagjegyeket nem könnyű megérteni

Ők azok, akik igazi különcök. Sajátok módon állnak hozzá mindenhez.

Nyilas

A Nyilasok laza, társasági emberek, akik szeretik kipróbálni az új dolgokat, de a szívük mélyén igazi „őskövületek”. Szeretik a retró dolgokat, és valójában sokszor arra vágynak, hogy visszatérjenek a régi korokba. Erről annyit fantáziálnak, hogy nemcsak a gondolkodásukban, de az öltözködésükben is visszaköszön, ami miatt kitűnnek a tömegből.

Különc csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak csillagjegyűek a saját világukban élnek, abban, amit mások nem biztos, hogy képesek megérteni. Igazi különcök, akik nem igazán követik a társadalmi normákat. Helyette inkább a saját útjukat járják, azt, amit ők maguk tapostak ki.

Szűz

Egy Szűzhöz igazodni igazi kihívás. Mindig, minden körülmények között szeretik betartani az ütemtervet, imádják a rutint, mert keretet és biztonságérzetet ad a számukra. Bármilyen feladat előtt is áll, úgy érzi, muszáj tökéletesen elvégeznie, és addig nem is nyugszik, amíg ez nem sikerül neki. Emiatt még nem számítanak igazán különcnek. Ami érdekessé és egyben bonyolulttá is teszi őket, az a nem mindennapi megoldóképleteik. Néha valóban lehetetlenség követni és megérteni a gondolataikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top