nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek kedvenc évszaka az ősz

Csillagjegyek, akiknek kedvenc évszaka az ősz

Te hogy állsz az ősszel? Ezek a csillagjegyek imádják! Mondjuk, van is rá okuk!

Skorpió 

A Skorpió hava az ősz kellős közepén kezdődik, de az e jegyben születettek nem csupán emiatt érzik éppen ebben az évszakban leginkább elemükben magukat. A természetükhöz az őszi hangulatok állnak a legközelebb, melyekhez szinte transzcendentális módon képesek kapcsolódni. Ilyenkor a leginkább összeszedettek és motiváltak, így jellemző rájuk, hogy – szemben a legtöbb csillagjeggyel, akik inkább tavasszal vagy az év elején teszik – ezekben a hetekben kezdenek bele új dolgok megvalósításába.

Csillagjegyek és az ősz

Fotó: Getty Images

Nyilas

Az ősz az emberek többségében inkább melankolikus vagy kifejezetten szomorkás kedélyállapotot kelt, a Nyilasokra azonban ez a legkevésbé sem igaz. A zodiákus örök optimistái ugyanis az évszak vidám és sokszínű oldalát élik meg, és ebben az időszakban is meglátják a felfedezés izgalmát. Ők azok, akiket a hűvösebb idő sem tart vissza attól, hogy kimozduljanak, pörögjenek, méghozzá pont ugyanolyan intenzitással, ahogy azt egész évben teszik. 

Mérleg

A Mérlegek számára az ősz ellenállhatatlanul varázslatos időszak. Egészben és részleteiben is rajonganak az évszak külsőségeiért és hangulataiért. Ők azok, akik már szeptember első napjaiban a szezonnak megfelelő dekorációkkal pakolják tele az otthonukat és előszeretettel öltik magukra is az ősz árnyalatait. Mindemellett az évszak egyben ideális terepet is jelent számukra, hogy minél több minőségi időt töltsenek együtt a szeretteikkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top