nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

A héten fellélegzés jöhet – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. szeptember 11–17.

Félreértések helyett tisztánlátás, káosz helyett a rendteremtés ideje jöhet el.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Merész és úttörő kezdeményezéseidet most jobban átláthatod, így jobban rávilágíthatsz arra, hogy mi is legyen a következő lépés. Arra mindenképp szánj időt a héten, hogy rendezed a dolgaidat. Lehet, hogy ezt egy helyben topogásnak éled meg, de hidd el, hogy rendezett viszonyok közül könnyebb lesz lendületed venned vágyott céljaid felé.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Bár úgy érezheted, hogy spórolnod kell, de azért apró kényeztetéseket engedj meg magadnak: egy kis szépítés otthon, egy finom étel ráadásul szeretteidnek is örömet okozhat. Legyen a héten olyan szabadidőd, amikor végiggondolhatod terveid alakulását. Ha teheted, mentsd most ki magad az adódó kötelező, nyűgös programból.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Bár elindult az ősz, lehet, hogy terveid megvalósítása nem halad olyan ütemben, mint remélted. Adj időt ezeknek a kifutásra. A várakozás alatt lehetőséged adódik a dolgok rendezésére és a folyamatok átlátására. Ez jól fog jönni, ha érkezik majd végre egy energialöket és hirtelen beindul minden.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Tisztázd magadban, mire is vágysz igazán. Egy alapos rendrakás jól jön most, nemcsak a környezetedben, hanem magadban is. Ha úgy érzed, sorozatos félreértések vagy meg nem értések kereszttüzében állsz, most alkalom jöhet a tisztázásra és megértésre. Használd ezt ki, hogy fellélegezhess!

Nő kisszéken, jógaülésben

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Képzelőerődre támaszkodva ugorhatsz most meg néhány akadályt. Akár formabontó megoldásban is gondolkodhatsz. Légy türelemmel projektjeiddel kapcsolatban, idő kell hozzá, míg beindulnak. Addig is érdemes tisztázni a zavaros kérdéseket és rendezni soraidat.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Születésnapodat akár egy kisebb újjászületésnek is megélheted: tiszta lappal indulhatsz, a múlt árnyékából kilépve, az újrakezdés lendületével. Új célokat is kitűzhetsz magad elé. Bátran bontsd ki szárnyaidat! Persze konkretizáld, hogy milyen lépéseket kell tenned a vágyott cél érdekében.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Olyan ötletek jöhetnek és lehetőségek áramolhatnak életedbe, melyekre már régóta vársz. Most elég bátorságod is lehet a megvalósításhoz, akár úgy is, hogy kockáztatnod kell. Persze azért a józan észt nem kell feladni, járj utána alaposan a részleteknek.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Mondj igent a lehetőségekre, melyek segítenek új emberekkel ismerkedni, akár társasághoz csatlakozni. Ez friss nézőpontot hozhat életedbe és így a saját dolgaidra is más szemmel tekinthetsz. Szánj időt külső-belső dolgaid rendezésére, ezzel nagyobb átlátást érsz el, ami segít a fontos döntésekben.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Mielőtt belevetnéd magad valamibe, aminek nem jártál utána, állj meg és nézz körül. A józan észt semmiképp ne add fel. Most könnyebb lesz nagyobb rendet teremteni magad körül, így jobban átlátsz majd mindent. Türelem, az eredmények csak lassan érnek be, de érdemes kivárni…

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Úgy érzed, megrekedtél? Rendezd magad körül a dolgokat, nyugodj meg és figyeld, hogy milyen ötleteid támadnak. Nézz magad mögé, a múltba és előre is, a jövőbe, így megvilágosodhatnak előtted az okok és az okozatok. Ezek fényében a jelen döntései is könnyebbek lesznek és fellélegezhetsz.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

A kaotikus állapotoknak, a kuszaságnak hamarosan vége szakadhat, persze ehhez kell a te türelmed is. Próbáld rendezni a dolgaidat, megértve az ok-okozati összefüggéseket, ez előbb-utóbb tisztánlátást hoz el. Minél stabilabb és átláthatóbb alapra építkezel, annál szilárdabb lábakon állhatsz.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Légy türelmes pároddal, kapcsolataiddal, üzletfeleddel. Adódhattak köztetek félreértések, itt az ideje tisztázni ezeket. Nem kell védekezned, egyszerűen csak beszéljétek át a dolgot. Ha mindenki tisztábban lát, és mindenki enged egy kicsit, igazságos döntés születhet, te pedig végre fellélegezhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top