nlc.hu
Horoszkóp

Ez a három csillagjegy rendkívül gyengéd

Ez a 3 csillagjegy rendkívül gyengéd

Náluk gyengédebb partnert keresve sem lehet találni.

Bika

A Bika híresen nagy életművész. Számára az ízletes borok és ételek épp olyan fontosak, mint a szépség, a művészet, vagyis ő valóban a végletekig érzéki csillagjegy. Olyan barátok és társ mellett érzi magát a legjobban, akik osztják életszeretetét és nagyra értékelik a szépséget. Az intimitás rendkívül fontos számára, ő az érzéki együttlétek valódi mestere.

Érintés, gyengédség és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Rák

A Rák nagyon nem szeret egyedül lenni, ő a legszívesebben minden idejét a szerelme közelében töltene. Érzéseit nem fél kimutatni, szinte folyamatosan a kedvesén csüng, keresi a fizikai érintéseket, hiszen az ölelés, a gyengéd érintések számára is nagyon fontosak. Szenvedélyes és nagylelkű, mellette gyengédségből, figyelemből sosem lesz lesz hiány.

Mérleg

A Mérleg nagyon lojális és hűséges társ, ő szívesen kimutatja, mennyire odáig van a szerelméért. A hűségét is a legszívesebben az érintéseken keresztül fejezi ki. Nem sajnálja a gyengédséget a párjától, természetes igénye, hogy folyton cirógassa a kedvesét. Romantikus lelkéből fakadóan szavakkal is szívesen becézgeti a másikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top