nlc.hu
Horoszkóp

3 biztos jel, hogy különleges tehetséged van

3 biztos jel, ami bizonyítja, különleges tehetség vagy

Ha a következő jeleket tapasztaltad már magadon, nagyon fontos küldetést kaptál ebben az életedben.

Gyakran emlékszel az álmaidra

Az álmokra csöppet sem egyszerű visszaemlékezni. Még ha az ébredést követően fel is tudod idézni, néhány perccel később szinte minden álom a feledés homályába merül. Az álmok a tudattalan szimbolikus üzenetei. Különleges spirituális képességed van, ha emlékszel rájuk, és meg is tudod fejteni a jelentésüket. Érdemes följegyezned az álmokat és követni a tanácsokat.

Spirituális tehetség és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Felébredsz hajnali 3 és 4 óra között

Gyakran előfordul veled, hogy valami felébreszt ebben a hajnali órában? Szent órának is nevezik ezt a korai időszakot, amely a nap spirituálisan legfogékonyabb órája. Ilyenkor a magasabban rezgő, univerzális információkat még egyszerűbb érzékelni és befogadni. Az angyalok is ilyenkor üzenhetnek. Szóval, ezentúl ne bosszankodj rajta, hogy valami megzavarta az alvásodat, inkább lazíts, és hallgasd meg a spirituális üzeneteket.

Óriási az empátiád

Az empátia nemcsak azt jelenti, hogy megértesz, és meghallgatsz másokat. Különlegesen érzékeny lehetsz, ha könnyedén rá tudsz csatlakozni a másik ember energiájára. Mindez nem biztos, hogy kellemes élmény, hiszen nem mindenkinek pozitívak az energiái. Viszont a született jóstehetség újabb jele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top