nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Vigyázat, borulásveszély! – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. szeptember 18–24.

Nem könnyű megtalálni az egyensúlyt, de ezen a héten sikerülhet. Bármilyen bonyolult helyzetek jönnek, ha észnél vagyunk, nem fogunk kibillenni.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Saját és életed középpontját keresve jöhet számos kibillenés, türelemmel fogadd ezeket, ne robbanj fel! Mint egy keljfeljancsi, te aztán igazán képes vagy rá, hogy bármilyen nehéz helyzetből szinte egy szempillantás alatt talpra pattanj. A hét kihívások mellett megoldást is hozhat.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Ha módszeresen és tudatosan tekinted át a hetedet, vitorládba foghatod azt a tiszta életerőt, mely nem engedi, hogy egyensúlyodat vesztve imbolyogj. Meríts híres kitartásodból, ragadd meg az evezőket és ne téveszd szemed elől a célt. A vágyott kikötőt elérve pihenés vár rád.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Vesd össze mindazt, amit már ismersz, azokkal a dolgokkal, melyek még az ismeretlenség ködébe burkolóznak. A mindentudás még odébb van, de enélkül is képes vagy elérni olyan belső egyensúlyi állapotot, melyből indulva minden nehéz helyzetre találsz megoldást. Vedd elő gyakorlatias énedet!

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Belső és külső feszültséget is érzékelhetsz a héten, ebben kéne megtalálnod azt a szilárd egyensúlyi állapotot, amiből nem tudnak kibillenteni. Sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint sejtenéd. De azért óvakodj a kiégéstől, most nem kell elmenned a végső határodig.

Kötélen egyensúlyozó lány

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Ne zárd le önmagadról alkotott elképzeléseidet, mindig van lehetőség további fejlődésre és olyan dolgok integrálására, melyek most még nem részeid. Állhatnak középpontban a céljaid, de maradjon másra is energiád, ne csak saját vágyaid kielégítésére, különben felborul az egyensúlyod.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Légy bátor olyanba is belevetni magad, amihez olyan erő kell, amit eddig nem éreztél magadénak. Először persze csak kis feladatot vállalj ezzel kapcsolatban, nem kell egyből mély vízbe ugranod. Ha megtalálod a megfelelő belső egyensúlyt, simán veszel minden akadályt.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Légy észnél a héten, higgadt és nyugodt gondolkodásod segíteni fog, hogy érzelmileg se borulj meg. Minél tudatosabb maradsz egy helyzetben, annál jobban csökkented a kilengések amplitúdóját. Iktass be pihenést is, hogy legyen lehetőséged feltöltődni a következő kihívásra.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Finom és mély érzékenységeddel ráérezhetsz arra, hogy hogyan tudod elérni belső egyensúlyodat. Vajon melyek azok a hatások és tényezők, amelyek kibillentenek a nehezen megszerzett harmóniából? Jó lenne ezekre előre felkészülnöd – persze amennyire ez lehetséges.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Keresd a szépséget mindenben és mindenkiben, ez lehet a kulcsa most harmóniád megtalálásának. Lehet, hogy ehhez meg kell állnod egy kicsit és felmérni, hogy honnan érhet olyan erő, mely felborulással fenyeget. Minél korábban észreveszed a támadást, annál könnyebb lesz semlegesíteni.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Nem vagy egyedül utadon és bármily nehéz akadályokat tartogat egy kapcsolat, van mód az egyensúly megtalálására. Lehet, hogy a másikkal való helyzetek tanítani akarnak valamit, vagyis nem azért vannak, hogy veled kiszúrjanak… Engedd el hamis önérzetedet.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Megtapasztalhatod az egységet jövőbeni éned és a mostani között, ha a héten több lépést is teszel a vágyott cél felé. Legyenek ezek egészen konkrét tettek, jó, ha be is tervezed a hétre, hogy melyik nap mivel haladsz. Mások reakciói összezavarhatnak, ezért várj türelemmel, most ne hozz meg fontos döntéseket.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Intuíciód, különleges érzékenységed felerősödhet a héten. Ennek segítségével erősödhet benned annak a tiszta és világos tudata, hogy mit is kell választanod. Ha nehezebb is, de arra vedd az irányt, amit lelkiismereted halk hangja súg, így nem fogsz eltérülni és kibillenni a helyes irányból. Ne ragaszkodj olyan identitáshoz, ami valójában nem te vagy.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top