nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikkel nagy terve van az életnek

Csillagjegyek, akikkel nagy terve van az életnek

Nagy a teher a következő csillagjegyek vállán, ugyanis arra születtek - az asztrológia szerint -, hogy jobbá, élhetőbb hellyé tegyék a világot.

Szűz

A Szűz intelligenciáját használja a problémák megoldásához, addig kutat, addig vizsgálja az adott szituációt, mire megtalálja a leghatékonyabb megoldást. Nagyon perfekcionista, nemcsak a munkában, hanem a magánéletében is. Sosem dönt elhamarkodottan vagy hirtelen felindulásból, és meggondolatlanul sem szólal meg. Ő mindenkor előre gondolkodik, hosszú távra tervez, a céljaiért, a sikerért minden tőle telhetőt megtesz, addig munkálkodik, amíg a lehető legjobbat hozza ki magából. Minden adottságot megkapott hozzá, hogy segítsen másokon is.

Csillagjegyek, akik világmegváltók

(Fotó: depositphotos.com)

Vízöntő

A Vízöntő küldetésének érzi az újítást, a fejlődést, a világ megváltását. Nem véletlenül, hiszen a horoszkóp szerint az ő sorsfeladatát érinti a világ megváltoztatásának szándéka a legmélyebben. Így már az is érthető, miért hajlamos szemben haladni a megszokott, kitaposott ösvényekkel, a szabályokkal, az elvárásokkal. Folyamatosan átalakít, változtat, javít, amiben csak lehetősége nyílik. A többiektől eltérően látja a világot. A problémákat sosem felszínesen kezeli, a gyökerekig hatol. Nemcsak a saját dolgaival, hanem a környezete bajaival is foglalkozik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top