nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az irigyeik

3 csillagjegy, akiknek rengeteg az irigye

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok az irigye. Több is, mint az gondolnák!

Bika

A Bika nehezen érti meg, miért van ennyi irigye, hiszen mindenért keményen megdolgozott, amije van. Persze ebbe nem gondolnak bele, csak a felszínt látják. Aki bántani akarja ezt a jegyet, könnyedén visszaélhet azzal, hogy türelmes. De egy ponton azért elszakad a húr. Nem szabad megvárni ezt a pontot, ők csak irigykednek!

Csillagjegyek és az irigység

Fotó: Depositphotos.com

Szűz

A rosszakaróit az bosszantja a legjobban, hogy a Szűz maximalista. Tudják, hogy addig megy, amíg az tökéletes nem lesz, és közben képes a hibáit is elismerni, azokból tanulni. Mit tehetnek akkor? Az irigyei megpróbálják addig piszkálni, amíg hibát nem vét. Figyelmen kívül kell hagyni ezeket az embereket, és még jobban, még nagyobb odaadással csinálni a dolgod. Ezzel bosszantod őket majd a legjobban!

Bak

Elképesztően kitartó, főleg, ha kitűz egy célt. Az irigyek mindig azt várják, hogy elbukjon, akire irigykednek. Nincs ez másképp a Bak esetében sem. De nem számolnak azzal, hogy a Bak képes végtelen türelemmel kivárni a játék végét! A végén ők fognak hibázni és nevetségessé válni, mert a Bak képes arra, hogy végig kimért, hűvös és higgadt maradjon egy adott helyzetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top