nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik utálják a várakozást

3 csillagjegy, akik utálják a várakozást

Utálnak várakozni, rettentő türelmetlenek a következő csillagjegyek.

Mérleg

A Mérleg sokszor kerül a döntőbíró, a békítő szerepébe, ezért nehéz róla elképzelni, hogy híján van a türelemnek. Pedig nincs sok neki: amikor az életében beindul egy folyamat, minél gördülékenyebben és gyorsabban szeretne a dolgok végére érni, és másodpercig sem húzná az időt. Nem bírja elviselni, ha valaki nem a megbeszélt időre jelenik meg, annyira bosszantja, hogy képes ebből ügyet csinálni, vitatkozni.

Csillagjegyek és a türelmetlenség

Fotó: Depositphotos.com

Nyilas

A Nyilas mindenhol és mindenkihez képes alkalmazkodni, kivéve, ha másnak a lassabb tempójához kell igazodnia. Egyszerűen nem bírja, amikor az események az életében valamiért lelassulnak. Akadályozva érzi magát, ha nem az elképzelése szerint haladnak a dolgok. Márpedig ő az akadályokat, a szabályokat mindennél jobban gyűlöli. Azt, hogy egy Nyilast megvárakoztass, olyan nincs!

Bak

A Bakoknak a határidők szentek és sérthetetlenek. Ő mindenkor feszesen és pontosan tartja az előírt ütemet és rendet, ezért nem bírja elviselni, ha valaki késlekedése miatt csúszik az idővel. Ha csak egy egyszerű találkozóról késik valaki, már akkor sem érdemes kifogásokkal próbálkozni, mert őt csak a pontosság győzi meg. A Bakokkal légy pontos, ennyi a nyitja!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top