nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Változás és feszültség jöhet – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. szeptember 25. – október 1.

A hét többféle változást is hozhat, lehet olyan, amire számítottál, de akár váratlan fordulatok is történhetnek. Kitartás, a bátorság és a nyugalom kettőssége kihúz a bajból.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Szokásodhoz híven bátran állj ki meggyőződésed mellett, csak arra vigyázz, hogy ez ne torkolljon nyílt viszályba. Kövesd elképzeléseidet, most lesz elegendő energiád megvalósítani. A szenvedély viszont erősödhet, akár túlcsordulhat a héten, ha nem vigyázol és nem szabsz mértéket.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

A dogmatikus megközelítés és a csak önmagáért való akaratos ellenállás nehéz helyzetekbe sodorhat, ezért ezeket különösen kerüld el a héten. Ettől még kiállhatsz a számodra fontos ügy vagy a választott, szeretett személy mellett. Te vagy a főnök a saját életedben…

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

A gondolkodás és az eredeti gondolatok most is kisegíthetnek a bajból. Ezekkel jóval előbbre láthatsz, így fel is készülhetsz a közeledő helyzetekre. Figyeld azokat a pillanatokat, amikor megvilágosodnak az okok és okozatok, és igazi Heuréka!-érzést hoznak, mert ezek később is jó muníciót adnak.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Mély érzéseid mellett építs gondolataid erejére is. Lehet tágítani a határaidat, sőt, elképzelhető, hogy a héten módosítanod is kell ezeket, reagálva az új, megváltozott körülményekre. Kezedben a döntés és a választás joga, bármily kemény helyzetet is hoz.

Nő ül egy széken lakásfelújítás közben

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Kövesd gondosan jól átgondolt terveidet, ne hagyd, hogy bármi is eltérítsen! Kitartással, ha nem is azonnal, de szép lassan közeledhetsz a sikerhez. Minél jobban sikerül konkrét formába önteni terveidet a héten, annál kézzelfoghatóbb lépéseket tudsz tenni.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Ne félj attól, hogy a reflektorfénybe kerülsz és attól se, hogy egy helyzetben túl sok lennél. Vállald magad, érzelmeiddel együtt, melyek lehet, hogy most hömpölyögni fognak. Ezek az érzelmi hullámok még téged is meglephetnek, de új lendületet adhatnak ahhoz, hogy elérd céljaidat.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Türelmedet próbára teheti a hét, bátran kísérletezz, hogy vajon merre kéne továbblépned. Magabiztosságod erőre kaphat, ami elég erőt ad majd ahhoz, hogy megfontoltan, mégis határozottan dönts a felmerülő kérdésekben. Ha csak a felcsapó, de múló impulzusokra reagálsz, az tévútra vihet.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Frusztrációd és negatív érzéseid erősödhetnek a telihold felé közeledve. Vedd elő azokat a módszereket, melyek megnyugtatnak és levezetik a felesleges feszültséget. Semmiképp ne merülj el a melankóliában vagy a drámázásban.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy visszautasítják ajánlatodat, de ne vedd magadra. Inkább engedd el és menj tovább. Hirtelen, tüzes ötleteidre csak úgy érdemes energiát fordítani, ha gondosan felépített terved van és biztosítékod és B-terved is, ha nem alakulnának túl jól a dolgok.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Képes vagy lenyűgözni másokat, hidd el. De nem baj, ha nem ez az elsődleges célod, a jól végzett munkának ez lehet egyik pozitív hozadéka. Rendkívül elfoglalt lehetsz ezen a héten, a szeretteidre mégis szakíts elegendő időt. Magánéleted és otthonod is most kicsit több figyelmet érdemel.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Vállald fel magad, bátran lehetsz extravagáns is. Ennek ellenére nem kell a címszerepet játszanod, létezik középút, amelyben még komfortosan érzed magad. Finom kommunikációval bárkit megszelídíthetsz és magadhoz édesgethetsz. Az együttműködés nem könnyű, de meg kell próbálni…

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Az önkifejezéshez bátorság kell, de ha felvállalod magad, ismét önazonosnak érezheted magad és ez csökkenti belső feszültségedet. Ugyanakkor a héten jobban felzaklathat, amit érzékeny belső antennáiddal a külvilágból érzékelsz. Védd magad e káros befolyás ellen, próbálj összeszedett és derűs maradni!

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top