nlc.hu
Horoszkóp
3 csillagjegy, akik nagy álmodozók

3 csillagjegy, akik nagy álmodozók

Lázadó, gondolkozó és nagyon kommunikatív csillagjegyek.

Vízöntő

A Vízöntő a leglázadóbb csillagjegy, messze kerülik a konvenciókat és az élet minden területén a szokatlant keresik. Öntörvényűek és megkérdőjelezik a tekintélyt, ugyanakkor amellett, hogy maguk is tele vannak innovatív ötletekkel, igyekeznek mások fejével is gondolkodni, az újító megoldásokra pedig mindenek felett kíváncsiak. Nagy álmodozók is, mindig olyan ötletek megvalósítására törekednek, ami szinte a lehetetlennel ér fel.

Álmodozó csillagjegyek

Fotó: Depositphotos.com

Halak

A Halak a zodiákus igazi álmodozói. Elképesztően gazdag fantáziával és kreatív látásmóddal rendelkeznek, fejben számukra nem létezik határ, szárnyalásukat a gyakorlatban azonban érzékeny, sérülékeny természetük akadályozhatja. Rendkívül fogékonyak mások érzéseire és mondanivalójára.

Nyilas

A Nyilasok lételeme az új dolgok megtapasztalása és a látókör szélesítése. Egyfolytában hajtja őket a lelki és szellemi fejlődés vágya. Minden körülmények között nyitottak arra, hogy meghallgassák a sajátjuktól eltérő véleményeket, és értékelnek minden olyan a lehetőséget, amikor másvalaki szemszögéből vizsgálhatnak meg egy-egy helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top