nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek megfoghatatlanok

Ezek a csillagjegyek megfoghatatlanok

Ők nagyon mély gondolkodók, ami miatt sokszor lehetetlen követni őket és a gondolatmenetüket.

Vízöntő

A Vízöntő szabad szellem, akinek az elméje nem fél arra sétálni, ahol mások agya már képtelen, hanem azért is, mert a Vízöntő egyszerre találékony és képes elrugaszkodni a valóságtól. Néha szükség van irreális gondolatokra, ha valamit igazán el akarunk érni – vallják ezt a Vízöntők.

Csillagjegyek és a filozófus gondolkodás

Fotó: depositphotos.com

Rák

A Rákokat túlérzékenyeknek tartják, ezen érzelmek ellenére nagyon mély gondolkodású emberek. Minden mély gondolatot érzelmekkel és szenvedéllyel élnek át. A Rák inkább szenvedéllyel, mint észérvekkel van tele. Nem egyszerű megérteni, gyakran változik a hangulata pont a sok, túlfűtött érzelme miatt.

Ikrek

Az Ikrek rendkívül kreatívak és felfedezők – mindkettő a filozófiai gondolkodásmódot vonja maga után –, tehát nem félnek elhagyni a járt utat és felfedni az élet rejtélyeit. Ha első alkalommal kudarcot vallanak, akkor az Ikrek kitartása visszafordítja őket a második, a harmadik és a második fordulóba, amíg el nem érik a megoldást. Ezért kerül ki közülük annyi hatalmas tudós és művész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top