nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, mint kollégák

Ezek a csillagjegyek pocsék kollégák

Ők azok a kollégák, akikkel nagyon nehéz a munka.

Rák

A Rák a magánéleti problémáit viszi magával a munkahelyére, ami óriási hiba. Amellett, hogy az érzelmei nagyban rányomják a bélyegüket a teljesítményére, rossz hangulatát is könnyen átragasztja a kollégáira, ezért nem mindig könnyű a közvetlen munkatársának lenni. Mindig kétszer meg kell gondolnod, mit és hogyan mondasz neki, mert könnyen megsértődik, és egy apróság miatt is képes hatalmas vitát gerjeszteni. Ezenfelül csak az jó, amit ő csinál, nem fogad el sem tanácsot, sem segítséget.

Pocsék kollégák

Fotó: depostiphotos.com

Mérleg

A Mérleg sokak szemében pont azért tűnik idegesítőnek, amiért mások viszont odáig vannak érte, és hasonlítani szeretnének rá: nemcsak törekszik a külső-belső harmóniára, hanem mindent meg is tesz ezért. Ő mindennek örül, minden boldoggá teszi, a kellemetlen fordulatokat is kihívásként kezeli. Ez az örökös optimizmus már-már irritálhatja a közvetlen kollégákat, főleg azok számára, akik a pozitív mellett a negatív érzéseket is mélyen megélik. A Mérleg konfliktuskerülése miatt olykor megalkuvónak is tűnhet, a túlzott tökéletességre való törekvése pedig sok munkatársát idegesítheti. Mivel egy kicsit el van szállva magától, ezért sok kollégájánál egyáltalán nem népszerű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top