nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon jó vezetők

Ezek a csillagjegyek nagyon jó vezetők

Ők azok a remek sofőrök, akik minden helyzetben helyt állnak, és nem őrjöngenek az utakon!

Rák

A Rákok alapból empatikusak, aminek a közlekedésben is nagy hasznát veszik. Mindig belegondolnak a többi közlekedő helyzetébe is, aminek következtében egyrészt jobban átlátják a kialakuló forgalmi szituációkat, másrészt nem idegesítik fel magukat feleslegesen. Ők igazi mintasofőrök, akik mellett remek utazni. 

Csillagjegyek, akik jó sofőrök

Fotó: depositphotos.com

Szűz

A Szűz jegy szülöttei praktikus gondolkodásúak és sosem elsősorban az érzelmeik vezérlik őket. A közlekedésben mindig hideg fejjel vesznek részt: nem vállalnak semmiféle felesleges kockázatot és nem reagálnak akkor sem, ha bárki is megpróbál konfrontációt kezdeményezni velük az utakon.

Mérleg

A Mérlegek a kiegyensúlyozottságukról híresek. Pontosan tisztában vannak vele, hogy a közlekedésben legalább annyira vigyázniuk kell másokra, mint saját magukra. A forgalmi dugók vagy az agresszív sofőrök a legkevésbé sem tudják kihozni őket a sodrukból. Ha egy veszélyesebb helyzetbe kerülnek, azonnal felismerik, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy elkerüljék az ütközést. Remek probléma-felismerő és megoldóképességük van, amit az utakon is tudnak kamatoztatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top