nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik pillanatok alatt elvörösödnek

Csillagjegyek, akik pillanatok alatt elvörösödnek

Ezeket a csillagjegyeket pillanatok alatt zavarba lehet hozni.

Mérleg

A Mérlegek kifejezetten intelligensek, emellett azonban hiszékenyek is. Emiatt kínos vagy akár megalázó helyzetekbe kerülhetnek, amikor pedig fény derül arra, hogy amit addig igaznak hittek, valójában átverés, hazugság volt, igencsak zavarba jönnek, hogy mennyire naivak is voltak. Bár remek a humorérzékük, azonban sokkal inkább a tréfa kiötlői vagy végrehajtói akarnak lenni, semmiképpen sem annak tárgyai.  

Elvörösödő csillagjegyek

Fotó: depositphotos.com

Halak

A Halak számára igen stresszesek a társas szituációk, ugyanis rettegnek attól, hogy valami olyan dolgot mondanak, ami miatt szégyenkezniük kell. Ahhoz, hogy zavarba jöjjenek, sokszor nincs is szükség mások közreműködésére, ugyanis a fantáziájuk annyira élénk, hogy képesek akár saját magukat is zavarba hozni a saját gondolataik révén.

Rák

A legfőbb oka annak, hogy a Rákok könnyen zavarba jönnek, az, hogy rendkívül kifinomult érzelmi radarral rendelkeznek. Ha negatívabb érzelmekkel, dühvel, szorongással, konfliktusokkal találják szemben magukat, hajlamosak saját magukat hibáztatni azokért, még akkor is, ha valójában a legkevésbé sem hibásak. Úgy vélik, elítélik őket, ami szégyenérzetet kelt bennük. Ők azok, akik egyetlen szó kimondása után pipacsvörösökké tudnak válni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top