nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiknek a kiegyensúlyozottság fél egészség – Heti horoszkóp 2023. október 2–8.

Az idő arra szólít, hogy kiegyensúlyozottan és megfontoltan hozzuk meg döntéseinket, úgy, hogy a másik fél álláspontját is figyelembe vesszük.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Bármilyen keményvonalasan képviseled is álláspontodat, van az a helyzet, amikor jobb lenne engedni. Inkább lassíts és adj időt a másiknak és egyben magadnak is. Ha a kapcsolataid eddig átvészelték a nehézségeket, most már csak egyensúlyba kell hozni őket.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Bármilyen zsúfolt is a heted, nem baj, ha szánsz időt otthonod ápolására és szépítésére, mert ez olyan fokú kiegyensúlyozottságot hoz neked, amit bárhol kamatoztathatsz. A rend életed minden területén segíteni fog, hogy boldogulj.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Nagy szükséged van a kiegyensúlyozottságra, ezért ne sajnáld azt az időt és energiát, amit erre fordítasz. Ha valamely életterületeden akadályba ütköztél, nagy eséllyel jöhet szembe a megoldás, csak járj nyitott szemmel, és vidd végig a dolgot, míg meg nem oldódik.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Hozd be hetedbe az otthonosság és a harmónia érzetét, bármilyen aprósággal is, mert ez segíteni fog abban, hogy kiegyensúlyozott maradj. Jó, ha barátaidra és szeretett családtagjaidra is jut idő, akkor is, ha zsúfolt a heted. A hétvégét pedig tekintsd minivakációnak…

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Ne hanyagold el az edzést vagy kedvenc testmozgásodat, mert ez nagyban hozzájárul kiegyensúlyozottságod megőrzéséhez. Lehet, hogy mostanában túl erősen koncentráltál a munkádra és az elérhető sikerre. Ennek pedig meglesz az eredménye hosszabb távon, ha most fáradtabb is vagy.

Mérleg hölgy

Fotó: Getty Images

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Jó, ha szokásodhoz híven alapos és megfontolt vagy, így tudsz igazságosan dönteni. Az sem baj, ha kicsit lelassulsz, idő kell ahhoz, hogy minden apróságot gyakorlatiasan és megnyugtatóan lezárj. Amennyire csak lehet, rendezd most költségvetésedet, ne maradjon elvarratlan szál.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

A diplomatikus beszélgetések tehetik most legtöbbet azért, hogy harmonikusak maradjanak kapcsolataid. Ezért még megéri több időt is áldozni a kommunikációra. Ne engedd, hogy túlzó érzelmeid elragadjanak, mert ezek kibillenthetnek egyensúlyodból.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Bátran kényeztesd párodat, csak a túl heves indulatokra kell ügyelned. A birtoklási vágyat és a neheztelést félre kéne tenni, mert csak ezek nélkül juthatsz a vágyott egyensúlyi állapotba. Ezt könnyebb lesz elérni, ha a héten kicsit vissza tudsz vonulni, egyedül maradsz és elmerülsz a nyugalomban.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Bármikor frusztráltnak vagy kiegyensúlyozatlannak érzed magad a héten, vesd bele magad egy kis mozgásba, az garantáltan levezeti majd a feszültséget. A kiegyensúlyozott lelkiállapot pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy a megfelelő időben helyes döntéseket hozz.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha régi vágyad, hogy előrelépj a ranglétrán, itt az idő, hogy lépj egyet a vágyott cél felé. Nem baj, ha nem haladsz fénysebességgel, türelmed átsegít az akadályokon. Ráadásul, ha megfontoltan haladsz, sokkal kisebb eséllyel veszíted el az egyensúlyodat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Valami gond minden héten jöhet, emiatt nem kell elkeseredni. Humorérzéked védőpajzsként borul föléd. Ugyanakkor azt nem akadályozza, hogy újabb kalandba ugorj, vagy akár új területen próbáld ki magad. Optimizmusod segít megtalálni a helyes egyensúlyt.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Az lenne jó, ha tisztán látnád a helyzetet, amibe éppen kerültél. Finom intuíciódra támaszkodhatsz, hogy a rezdüléseket is észrevedd és kellően rá tudj hangolódni a másikra. Olyan megoldást kéne találnotok, amely mindkettőtöknek hasznos, így éred el – ha a tökéletességet még nem is – az egyensúlyi állapotot.

Ez is érdekelhet Számmisztika vasárnapra Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top