nlc.hu
Horoszkóp

Ez a két csillagjegy a zodiákus géniusza

Ez a két csillagjegy a zodiákus géniusza

Ezek a csillagjegyek tényleg nagyon intelligensek.

Vízöntő

A Vízöntőt képtelenség megvezetni vagy becsapni. Ő nem követi a tömeget, független, szabad, azt teszi, amit jónak gondol. A gondolkodásában is egyedi, és teljesen eltér az átlagtól. Különlegesen kreatív gondolkodó, nem véletlenül tartják a legintelligensebb csillagjegynek. Hajlamos lehet ugyanakkor mániákusan azért küzdeni, hogy több legyen másoknál. Ilyenkor a határait sem érzi, nincs nála lehetetlen. Mindig nagyban gondolkodik, pontos tervet készít, logikusan építi fel azt, hogy old meg egy problémát. A többiek csodálattal nézik, hiszen rendkívül hatékony, formabontó megoldásai vannak. Ő az a csillagjegy, aki a nap minden másodpercében használja és ki is használja az eszét.

Csillagjegyek, akik nagyon okosak

Fotó: Depositphotos.com

Skorpió

A Skorpió karizmatikus, sármos, és rendkívül vonzó csillagjegy. Nagyon erősen inspirálja a többieket, így képtelenség figyelmen kívül hagyni a hatást, amit gyakorol. Öntudatos, határozott, nagyon okos. Szinte belelát mások lelkébe. Nagyon jó csapatjátékos, mert hamar meglátja az adott problémát, amire szinte azonnal van megoldóképlete is. Gyors, okos és egyszerű megoldások híve, ezért van az, hogy a munkahelyén is kitűnik a többiek közül. Remek munka- és húzóerő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top