nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Lépések a gyógyulás felé – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. október 9–15.

Fokozatosan tisztulhatnak a viszonyok, tisztázódhatnak helyzetek. De a feldolgozás hosszú folyamat, nem kell sürgetned, adj időt a változásnak.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Ne aggódj amiatt, ha az elmúlt időszakban nem mentek olyan tempóban a dolgaid, mint tervezted. Türelmes várakozás után majd újra nyílhatnak előtted a kapuk és kitörő energiáid utat törnek. Tisztázd magadban, hogy mit szeretnél igazán, szíved mélyéből!

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Nagyon óvatosan bánj a héten kritikai hajlamoddal. Adj teret a körülötted élőknek, semmiképp ne engedd, hogy birtoklási hajlamod eluralkodjon rajtad, mert ez hosszú távon megterheli testedet-lelkedet. Pedig a könnyedség elengedhetetlen most, hogy új távlatok felé irányítsd lépteidet.

Kalapos hölgy a lépcsőn

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Túlérzékeny reakciók téged is befolyásolhatnak. De szerencsére a tisztánlátás élesíti ítélőképességedet és megment attól, hogy egy elhamarkodott ítélet rossz döntésre sarkalljon. Könnyedségedet mindenképp őrizd meg és ezzel tedd meg az előtted álló lépéseket.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A féltékenység ördögi érzésére most különösen figyelned kell, mert ha engedsz neki, lelki beteggé tehet. Híres érzékenységed most sajnos túlzásba csaphat át, ami téged és környezetedet is megviselhet. Ha rálelsz a középútra, az megadja a kereteket és a következő lépéseket.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Hatalmi kihívások, ellentétek jöhetnek, de te ne menj bele az intrikákba. Esélyed lehet, hogy feljebb lépj, nem kell sürgetned a dolgot, az idő meghozhatja a várt eredményt. Fogadd el azt a helyet, ahol most tartasz, nem kell tízesével venni a lépcsőfokokat.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Mélyebb önvizsgálat állhat mögötted, de azért ne légy túl szigorú magadhoz. Lehet, hogy úgy érzed, valahol elakadtál, de bízz magadban és adj magadnak időt a feldolgozáshoz. Gyors észjárásod mindig veled van, de lehet, hogy a romantikus döntésekben nem ez fog segíteni…

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Bizonytalan vagy egy döntéseddel kapcsolatban? Határozottságodat kell megragadnod és nem engedned. Hangolódj lépéseid ritmusára, nem kell kényszeresen növelni a tempót. Minden felmerülő problémára van harmonikus megoldásod, különösen, ha a békés utat keresed.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Külső és belső támadások, intrika is fenyegethet, nagyon óvatosnak kell lenned. Legjobb dolog a megelőzés, akár a fizikai, akár a lelki bajok ellen. Ebben segíthet, hogy képes vagy a másik ember lelkébe látni – ha ezzel nem élsz vissza, akkor nem hat rád vissza negatívan.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Rá kéne érezni a jó ritmusra, hogy tudd, mikor érdemes nyomulnod és mikor kell inkább visszahúzódnod. Lehet, hogy a nyár elmúltával úgy érzed, hogy csökken az energiád, de lelkesedésed és motivációd segít a következő lépéseidben. Ne erőltesd a társasági életet, ha nincs kedved hozzá.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Jöhet olyan társ vagy kolléga, akivel jól kiegészíthetitek egymást, de csak akkor működik a dolog, ha hajlasz az együttműködésre. Dolgaid felgyorsulhatnak, de szívósságod révén tudod tartani a lépést. Közben arra is ügyelned kéne, hogy hallgass szíved szavára.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha a legkisebb mértékben is fenyeget valamilyen függőség, mindenképp szánj arra időt, hogy konkrét lépéseket teszel ellene. Mi lenne a következő állomás, hogyan tudnád az előtted álló csatát megnyerni? Most felszínre törhetnek rejtett erőid, bízz ebben és szilárd elhatározásodban.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lelki egészséged most mindennél fontosabb, a héten ne sajnáld az időt arra, hogy táplálod belső energiáidat és feltöltődsz. Ez olyan stabilitást ad, amire szilárdan építkezhetsz az év hátralévő részében. Viszont lehet, hogy döntened kell, mire fordítod ezt az értékes erőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top