nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik a poligámia felé hajlanak

Csillagjegyek, akik a poligámia felé hajlanak

Ők azok a csillagjegyek, akik egyszerre több partnert is tudnak szeretni.

Bak

A Bak számára fontos a stabilitás, a tartós párkapcsolat, hosszú távon mégsem tud teljes mértékben elköteleződni. A függetlensége legalább annyira fontos, mint a munkája. Munka közben pedig könnyen előfordulhat, hogy párja mellett újabb izgalmakra talál, amit aztán nem utasít vissza. Ha a Baknak nincs biztosítva egy kiegyensúlyozott kapcsolat, akkor gyakran félrekacsint.

Csillagjegyek és a poligám kapcsolat

Fotó: Unsplash

Bika

A Bikáról szintén nem lehet azt állítani, hogy ne lenne kitartó. Számára is fontos a megbízhatóság, a hűség, a stabilitás, mint a Baknak. Ennek ellenére a tartós párkapcsolatokban túlzottan is elkényelmesedhet. Amikor pedig ellaposodik egy kapcsolat, új izgalmak után néz. Ha már nem kapja meg a számára oly vágyott érzéseket és érintéseket, az izgalmat, az érzékiséget könnyen lehet, hogy máshol is keresi.

Vízöntő

A Vízöntő rendkívül intelligens csillagjegy. Ő is híres a függetlenségi vágyáról, ha korlátozzák, biztosan gyorsan odébbáll. Viszont ha megkapja a számára  fontos szabadságot, valójában remekül érzi magát a tartós párkapcsolatban is. Az intellektussal viszont könnyű levenni őt a lábáról, így ha okos párja mellett rábukkan egy másik okos partnerre, nem szakít, inkább mindkettőt szereti. Hogy meddig tudja ezt az állapotot fenntartani, az rejtély, de partnerét nagyon meg tudja bántani viselkedésével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top