nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik jellemüket előző életükből hozzák

Csillagjegyek, akik jellemüket előző életükből hozzák

Meg lehet határozni, hogy milyen életet éltél, milyen munkát végeztél, és abból mit hoztál át a jelenbe az előző életedből.

Kos

Szereted az ismeretlent, szeretsz újakat felfedezni az élet minden területén. Nem csupán egyedül vagy képes erre, de kiválóan irányítod a beosztottaidat, családodat is. Mindig, minden az irányításod alatt zajlik. A kihívás éltet, de jól gondold meg, mikor, mennyit és legfőképpen miért kockáztatsz. Előző életeidben is felfedező voltál, nem véletlen az egybeesés.

Előző élet és a csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Rák

Képes vagy mások életét átérezni, más helyzetébe beleélni magad, kicsit bele is halsz mások fájdalmába. Ezen mondjuk érdemes lenne változtatnod. Nem neked kell cipelned mások terheit. Attól még lehetsz együttérző. Remek fantáziád van, és ki tudod fejezni az elképzeléseidet úgy, hogy azt mindenki értse. Író, költő lehettél előző életedben.

Szűz

Megfigyelőképességed és precizitásod nagyon jó. Néha el kellene engedned magad, mert ha a tökéletességre törekvésed kényszeressé válik, az akár az egészségedre mehet. Nem véletlen, hogy ilyen belső ösztönzések munkálkodnak benned, előző életedben tudós voltál, aki nagy kérdésekre kereste a választ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top