nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Új egyensúlyba perdülve… – Szerelmi horoszkóp 2023. október 14-15.

Itt a lehetőség, hogy hétvégén harmonizáljátok kapcsolatotokat. Ez lehet akár egy új egyensúly kialakítása köztetek.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes természeted nem biztos, hogy szereti a szép, lassú változást, de lehet, hogy most érdemes lenne megpróbálni. Különösen akkor, ha párod lassabban reagál, illetve nem tud veled fejest ugrani az ismeretlenbe. Érzelmeid mélyítése tartósabb boldogsághoz vezet, mint a felszínes ugrándozás.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Előrébb léphettek kapcsolatotokban, ha van kellő bizalmad párodban, ő pedig hajlandó erősebben elkötelezni magát. Adj alább elvárásaidból, így könnyebb lesz harmonikus egyensúlyra jutnotok. Ne rémülj meg a változástól, akkor sem, ha fájdalmat okoz – ez csak átmeneti lesz.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fontos, hogy megtaláljátok a közös ritmust, olyan ez, mintha romantikus keringőt vagy szenvedélyes tangót járnátok. Bármelyikőtök kiesik a ritmusból, borul az egyensúlyotok – ugyanakkor közös erővel és figyelemmel újra pályára állhattok.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmed karjaiban mindig a teljesség vár, bízz benne, hogy itt biztonságot és védelmet találsz. Lehet, hogy soraitokat újra kell rendezni, de nem kell ettől tartanod. Egy új közös egyensúly megteremtéséhez az előző állapotot kicsit fel kell forgatni…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óriási szíved és érzelmeid áradóvá válhatnak, és ellentmondást nem tűrve zúdulhatnak kedvesedre. Adj neki egy kis mozgásteret, különben felborul kettőtök egyensúlya. Ha mindenáron vezetni akarsz, tedd ezt tánclépésekben, finoman és érzékenyen, közös harmóniátokat figyelembe véve.

Táncoló pár

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Merj kockáztatni és merj változtatni – a hétvége jó lehetőséget hoz, hogy valamilyen szinten új életet kezdhess, akár egyedül, akár pároddal összefogva. Ketten úgy léphettek tovább, hogy új közös egyensúly megteremtésén fáradoztok – nem könnyű, de megéri!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Remek lehetőséget kaptok, hogy valamilyen téren átrendezzétek közös életeteket, merjetek változtatni! Ez új lendületet, friss pezsgést hozhat kapcsolatotokba. Ez most a te időd, a te lehetőséged, merd megmutatni magad és merd felvállalni is!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érzékenységed most fokozódhat és ezzel sérülékenyebbé is válhatsz. Légy óvatos emiatt, ugyanakkor bátran engedd bele magad kapcsolatod mélységeibe, hogy felszínre törhessenek az esetleg lappangó érzések. Ezeket megtisztítva új egyensúly felé táncolhattok pároddal.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A jó ritmus, az arányos reakciók biztosítják, hogy boldogan teljen a hétvégétek, ezért légy óvatos és ügyelj mindkettőre. Ettől még nem kell tojáshéjon táncolnod, bátran elragadhatod párodat egy tüzes rumbára, mely fellobbantja a köztetek parázsló szikrát.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Törődj a hétvégén kapcsolatotok egyensúlyával, mert elsőrangú kérdés a közeljövőtökre nézve, hogy most mit határoztok el. Fontos, hogy biztos alapokra tudjatok építkezni. Láss ki a saját világodból és próbálj azonosulni kedvesed világlátásával, így új egyensúlyi állapotba juthattok.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Reményekkel telve nézhetsz közös jövőtök felé, most lehetőség adódhat akár korrigálni is az irányt, persze csakis közös megegyezéssel. Tekints magatokra egyenrangú, egymást kiegészítő felekként, így tudtok harmonikusan keringeni közös tengelyetek körül, miközben előre is haladtok, álmaitok felé.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagyon fontos, hogy most hétvégén összehangolódjatok, közös harmóniát teremtve. Ez a következő időszak alapja is lehet, így az is belefér, ha most változtattok eddigi olyan szokásotokon, ami nem igazán vált be. Próbáljatok ki valami újat – közösen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top