nlc.hu
Horoszkóp

Víz elemű csillagjegyek és a betegség

Könnyen megbetegítik magukat a víz elemű csillagjegyek

A csillagjegyedre jellemző tulajdonságaid nemcsak a lelkedre, a testedre is kihatnak.

Rák

A Rák nagyon tud szenvedni, ha valamilyen problémája, lelki fájdalma van. Kicsit minden ilyen fájdalomba belehal. Egyszerűen nem tudja feldolgozni, nem tud mit kezdeni az érzelmeivel, ez pedig egy idő után megbetegítheti. A lelki fájdalmak testi tünetekben is megjelenhetnek. Mellkasi- és szívproblémákat okozhat nála ez a sok fel nem dolgozott érzelem. Mit lehet ellene tenni: Tanulj meg helyesen lélegezni, elengedni, ami felesleges!

Csillagjegyek és betegségek

Fotó: Unsplash

Skorpió

A Skorpiót a féltékenysége és a hirtelen haragja betegítheti meg. Szenvedélyes, de ezt az energiát nem tudja kezelni, kontrollálni! Ha ezt nem sikerül helyretenni, akkor az szexuális problémákhoz vezethet szervileg, és amit depresszió fog követni. Mit tehet ebben az esetben a Skorpió? Ússzon, sétáljon vízparton, de a hosszú, lazító fürdők is hatásosak.

Halak

Hajlamos vagy teljesen a fantáziavilágodba fordulni, ilyenkor elutasítasz másokat. Mentális zavarok jelentkezhetnek, ahogy elveszíted a valóságot, de enyhébb esetben migrén, fejfájás gyötör. Ebben az esetben a Halaknak a meditáció nagy segítségére lehet. Érdemes tornázni, jógázni, ami sikerül kibillenteni ebből az állapotból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top