nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Változás vagy megrekedés? – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. október 16–22.

A váratlan meglepetésekre az lehet a megoldás, ha minél hamarabb igyekszünk visszatérni egyensúlyi állapotunkba, igazodva a helyzethez és akár megváltoztatva a paramétereket.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet olyan helyzet, amikor többre vállalkozol, mint amennyit elbírnál. Nem szégyen ezt belátni. Válaszd ki a jelenleg legfontosabb célodat és arra koncentrálj, a többire valahogyan kérj haladékot. A meggondolt tervezésre szánt idő később busásan megtérül.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Légy felkészülve a váratlan meglepetésekre. Nem kell aggódnod, nem biztos, hogy rosszat hoznak. Ha nyugodt erővel várod, akkor nagyobb mozgásteret biztosíthatsz magadnak. Kerüld az emberekkel való konfliktusokat, inkább koncentrálj a hétre kitűzött célodra.

Hölgy a jövőbe vezető úton

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Vidámságod sorozatos támadásnak lehet kitéve, akár váratlan helyről érkezhet a csapás. Tégy meg mindent, hogy minél hamarabb sikerüljön visszabillenned egyensúlyi állapotodba. Győződj meg a füledbe jutó hírek igazáról, nehogy pletykák terjesztésével ásd alá saját hitelességedet.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A héten különösen fontos, hogy világosan fogalmazd meg szándékaidat, semmit sem bízva a véletlenre. Célzásokkal, legyenek azok bármilyen kifinomultak, nem lesz könnyű megértetni magad. Az ősz beköszöntével gondoskodj energiaraktáraid feltöltéséről, a megfelelő pihenésről, különben elfolyik az erőd.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Légy óvatosabb a szokásosnál és csak akkor lépj ki védvonalaid mögül, ha meggyőződtél a másik szándékairól. A héten mindenképp szánj időt arra, hogy formában tartod magad és energiaszintedet. Óvakodj a pletykáktól, csak olyasmit adj tovább, aminek kétségbevonhatatlan az igazságtartalma.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Váratlan helyzetet vagy reakciót hozhat a hét, légy a tőled telhető legtürelmesebb. Egy kis sérelem is fajulhat bosszúhadjárattá, ha nem sikerül jól kezelni. Esetedben ez valószínűleg azt jelenti, hogy engedni kéne – legalább egy kicsit – álláspontodból és ezzel a közös nevező felé lavírozni.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Légy óvatos, ne tárd fel rögtön az összes adudat. Titkolózni azért nem kell, de mérd fel józanul, hogy melyik életterületednek van szüksége nagyobb védelemre. Őrizd meg személyes teredet, ahová szükség esetén visszahúzódhatsz.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Váratlan hatások érhetnek, de ezeket csak tetézheti, ha eleve már benned is forrnak az indulatok. Lehet, hogy a dolgok most nem mennek simán, fortyogás helyett inkább a megoldást lenne jó keresni. A túlaggódást is engedd most el, az szükségtelenül legyengít.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Váratlan helyzetekben első a megfontoltság, ha meg tudod oldani, ne reagálj most hirtelen felindultságból. Emberi kapcsolataid mellett most a kiadásaidban is egyensúlyra kéne törekedni. Lehet, hogy ellen kell állnod a túlzásoknak és nagy kilengéseknek.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Meglepetések, akár váratlan dolgok érhetnek, légy megértő és elfogadó. A hétvége hozhatja újra vissza a racionális gondolkodást. Addig légy óvatos, nehogy veszteség érjen. Nem szégyen tanácsot kérni a nálad tapasztaltabbaktól.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes heti terveiden lépésről lépésre végigmenni, és először gondolatban lejátszani a dolgok lehetséges menetét. Ez megkönnyíti, hogy felkészülj a konkrét helyzetekre, illetve ne érjenek olyan váratlanul a felmerülő csapdák. Légy minél praktikusabb.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Légy óvatos, nem minden az, aminek látszik és a felszínes mosoly mögött sem biztos, hogy őszinte jó szándék rejtőzik. Ne dőlj be az ígéreteknek, és főleg ne a hízelgésnek. Készülj arra, hogy ha bármelyik pillanatban megnyílik előtted a lehetőség ajtaja, bátran átléphess rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top