nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyon gondoskodó

Ez a 3 csillagjegy nagyon gondoskodó

Ennek a három csillagjegynek a szülöttei kiemelkedően empatikusak, gondoskodóak.

Rák

A Rák uralkodó bolygója a hold, nem csoda, hogy a legegyüttérzőbb és legérzékenyebb csillagjegynek tartják. Gyengéd, gondoskodó barát, aki igazi menedéket nyújt. Mellette mindenki biztonságban érezheti magát. Sokszor szavak nélkül is úgy tudnak segíteni, ahogy arra a legnagyobb szükség van. Igazi támasz, fantasztikus barát és pár.

Csillagjegyek, akikre lehet számítani

Fotó: Unsplash

Szűz

A Szűz elkötelezett és önzetlen segítő. Mások jótékony szolgálata számára szinte küldetés, miközben két lábbal áll a földön. Tökéletesen ügyel a részletekre, és képes higgadt és észszerű döntéseket hozni a legnagyobb bajban is. Egy Szűz barát igazi kincs, mert mindig, minden helyzetben támaszt ad neked.

Mérleg

Sokan csak a kedves, mindenkivel csevegő, népszerű személyt látják benne. Pedig jóval többet tesz ennél, például fenntartja az egyensúlyt, békét köt és kibékít. Igazságérzete legendás, mindig kiáll az elesett oldalára és az egyenlő esélyekért. Megértő, képes mindenki szemszögéből látni a helyzetet. Rá valóban lehet támaszkodni, bármi is érje az embert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top