nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket hagyd békén, ha fáradtak

Ezeket a csillagjegyeket hagyd békén, ha fáradtak

Őket jobb, ha békén hagyod, ha fáradtak, mert nagyon harapósak tudnak lenni.

Oroszlán

Ne ébreszd fel az alvó Oroszlánt! És a mondás közel áll az igazsághoz! Tudod jól, hogy amennyire szereti a társaságot, és a középpontban lenni, ugyanannyira szüksége van magányra és feltöltődésre. Amikor fáradt, békén kell hagyni! Ha megzavarják és kialvatlan, elképesztő morcos lesz és nagyon antipatikus.

Harapós csillagjegy

(Fotó: unsplash)

Halak

A Halak alapvetően nyugodt jegyek, de ha megzavarod őket, akkor nagy haragra gerjednek. Képes lesz vitába is keveredni azzal, aki megzavarja. Engedd, hogy kipihenje magát, semmi értelme felhúzni. Ráér az, amit mondani szeretnél neki, hidd el, ha kipihent, azonnal megválaszol mindent kérdést.

Kos

Ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, vagy nem tudja kipihenni magát, az feldühíti. Ilyenkor nagyon kellemetlenné tud válni a viselkedése, undok lesz és csipkelődő. Főleg, ha a pihenése nem úgy zajlik, ahogy eltervezte.  Pontosan tudja, mit kell odavágnia, hogy rosszul érezd magad, szóval jobb, ha nem szórakozol vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top