nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy egészen apró dolgokat is értékel

Ez a 3 csillagjegy egészen apró dolgokat is értékel

Tőlük érdemes tanulni, hiszen a legapróbb dolognak is tudnak örülni.

Mérleg

A Mérleg számára az élet a szórakozásról és a pillanat élvezetéről szól. Nem hagyja, hogy bármilyen negatív energia elrontsa a kedvét. Örök optimista, és hisz abban, hogy mindig, minden helyzetben megtalálhatja a boldogságát. A legkisebb dolgoknak is tud örülni, tud belőle töltekezni. Mindent értékel, és mindent ajándéknak gondol.

Csillagjegyek, akik mindent értékelnek

Fotó: Unsplash

Nyilas

A Nyilasok lelkesek és imádják a kalandokat és mindig készek egy kis szórakozásra. Nem hisznek abban, hogy túl komolyan kellene venni minden egyes dolgot, és szeretnek teljes életet élni, és így hajlamosak a dolgok szebbik oldalát látni.

Ikrek

Az Ikrek a Nyilasokhoz hasonlóan hajlamosak mindent megünnepelni. Ünneplik az életüket, a sikereiket, sőt, még a hibáikat is.  A tolerancia mesterei úgy vélik, hogy bár az eredményeik egyértelműen ünneplésre adnak okot, de a kudarcaik is a hasznukra vannak. Mindent értékelnek, és mindenből építkezni tudnak. Sosem csüggednek, még akkor sem, ha egy nehezebb periódus áll mögöttük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top