nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon elfogadóak

Ezek a csillagjegyek nagyon elfogadóak

Ők azok a csillagjegyek, akik feltétel nélkül elfogadnak.

Vízöntő

A Vízöntő végtelenül laza típus. Ő pontosan tudja, ha úgy fogadja el a többieket, amilyenek valójában, mindenkinek jóval könnyebb és boldogabb lesz az élete. A feltétel nélküli elfogadás az ő döntése, amivel a célja a viták és a súrlódások elkerülése. Jobb is így az élete. Tanulhatunk tőle!

Csillagjegyek, akik nagyon elfogadóak

Fotó: Unsplash

Rák

A Rák az egyik legnyitottabb, legbarátságosabb csillagjegy. Természetéből adódóan rendkívül elfogadó, figyel a  beszélgetőpartnerére, a barátaira, a párjára, őszinte érdeklődéssel hallgatja őket. Persze ő is van, hogy ítélkezik, ugyanakkor a pozitívumokért cserébe a negatív tulajdonságokat is elfogadja. Ő igyekszik megérteni, és elfogadni mindenkit úgy, ahogy van. Senkit nem akar megváltoztatni.

Mérleg

A Mérleg megtanulta, hogy a nyitottság és elfogadás az ő számára is előnyökkel jár. Feleslegesen nem konfrontálódik. Nem azért, mert félne, hogy nem fogják kedvelni, mindössze arról van szó, hogy feleslegesen nem vitatkozik, elfogadja a helyzetet olyannak, amilyen, és az embereket is. Ezen nem stresszel, és valahol nagyon is igaza van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top