nlc.hu
Horoszkóp

Udvarlás és a csillagjegyek

Ők azok a csillagjegyek, akik nagyon tudnak udvarolni

Ha igazán mesés randira vágysz, akkor ezekkel a csillagjegyekkel próbálkozz.

Szűz

A Szűz nem a szavak embere, inkább a tetteké. Egy Szűz akkor is elmegy veled moziba romantikus filmet nézni, ha semmi kedve hozzá, mert bármiben benne van, amivel boldoggá tehet. Rád figyel, csak te érdekled, nagyon kedves és udvarias, a tenyerén fog hordozni. Rá biztosan számíthatsz, ha segítségre lesz szükséged.

Csillagjegyek és az udvarlás

Fotó: Unsplash

Mérleg

A Mérleg nagylelkű és elfogadó partner, aki minden erejével azon van, hogy a párját elégedetté és boldoggá tegye. Nagyon nagylelkű mind az idejével, mind a figyelmével. Fontos számára, hogy jól érezd magad a társaságában, ezért mindent el is fog követni annak érdekében, hogy mosolyogni lásson. Mindent alárendel egy jó randinak. Tökéletes partner.

Rák

A Rákban egy gondoskodó, kedves és nagylelkű társra lelhetsz.  Ez a csillagjegy nagyon ragaszkodó típus, és figyel arra, hogy szeretve érezd magad. Ő az, aki nem csak mondja, hanem tettekkel is kifejezi azt, hogy mennyire odavan érted. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, a Rák akkor is melletted lesz. Ő egy igazi társ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top