nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Álmodd és tedd meg! – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. november 6-12.

Már nincs túl sok hátra az évből, fogalmazd meg álmodat és tervezd meg a lépéseket, melyek elröpítenek a célig.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes nyitottnak lenni új kapcsolataid irányában. Pénzügyi helyzeted változhat, résen kell lenned, látnod kell előre a pénzforgalmadat és semmiképp sem ajánlatos átlépni a kereteidet. A gyors döntés és cselekvés segíthet, de mindkettő úgyis az erősséged.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Határozd el magad és csapj bele kedvenc mozgásformádba. Az se baj, ha kísérletezel vagy váltogatod a különböző sebességű és intenzitású formákat. Emellett nem kell elhagynod az egyéb élvezeteket, kipróbálhatsz például új, őszi ízvilágú recepteket. Otthonodat pedig már most kezdd el felkészíteni az ünnepekre.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Engedd szabadjára azt a természetes bájt, mely körbeleng, ha nyugodt és derűs vagy. Ez azt is segítheti, hogy mélyebb köteléket alakíts ki és ne maradj meg a felszínesség szintjén. Így alakulhatnak ki tartós szövetségeid.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Megteheted, hogy egy kicsit visszavonulj és erőt gyűjts az év végi nagy hajtásra? Ha a válasz igen, ne késlekedj, tedd is meg, engedd meg magadnak ezt a kis luxust. Lehet, hogy nyomasztónak érzed a rád nehezedő határidőket, mégsem kell most őrült kapkodásba fognod.

Lány piros esernyővel

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Dinamikus időszak várhat, amiben indíttatásaidhoz híven megmutathatod magadat és erődet. Minél kreatívabban fejezed ki magad, annál vonzóbbá válhatsz mások szemében. Természetes magabiztosságod átvisz a kezdet nehézségein. Képzelőerőddel a legnagyobb célokat is megálmodhatod.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Nem szégyen óvatosnak lenni és felmérve a kockázatokat, csak szép lassan haladni előre. Mi az, amit még idén rendezni szeretnél magad körül? Itt az idő, hogy betervezd és neki is állj. Nézd meg, hogy mi az, ami fölöslegesen foglalja a naptáradat, de igazából lehetne törölni…

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Jó időszak lehet ez arra, hogy már most nekiláss jövő éves terveid összeállításának, megfogalmazásának. Minden képességed és szépérzéked latba vethető. Ez ráadásul természetesen meglévő magabiztosságodat is növelheti és aktív mozgásban tart.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Csak óvatosan lépj be abba a zónába, ahol támadást sejtesz, előtte mindenképpen mérd fel a kockázatot. Semmi szükség rá, hogy mélypontra kerülj az év vége előtti hajtós időszakban. Inkább végy egy mély lélegzetet és tanúsíts türelmet…

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Kalandos lehetőségek jöhetnek, ne tartsd vissza magad, tüzes lendületed átvisz a kezdeti nehéz induláson. Most lehetsz egyenes és őszinte, remélhetőleg ez jó visszhangra talál. Karizmád magasra emel, a társaság középpontja és húzóereje lehetsz.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Kitartásod és szorgalmad utánozhatatlan, de lehet, hogy most némi kapcsolati tőkére is szükséged lehet, ne sajnáld az időt ennek ápolására és megerősítésére. Tekintélyed megkérdőjelezhetetlen, de lehet, hogy egy kedves mosollyal, nagyobb simulékonysággal hívogatóbbnak látnak majd a többiek.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Légy felkészült arra, hogy tisztán és világosan lásd át a helyzetet – enélkül nem tudsz hatékony akciótervet készíteni. Minél nyitottabb vagy, annál több új dimenziót fedezhetsz fel. Engedd szabadjára fantáziádat, de ha tettekre kerül a sor, támaszkodhatsz mások segítségére.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

A tervezgetés ideje jöhet, de neked inkább arra kéne most ügyelned, hogy némiképp kordában tartsd szabadon szárnyaló fantáziádat. Inkább koncentrálj a következő konkrét lépésekre, azokra, melyek az előtted álló héten, napról napra várnak rád. Figyelj arra, hogy minden apró lépés kitűzött célod felé vezessen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top