nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek komoly elvárásaik vannak leendő párjukkal

Csillagjegyek, akiknek komoly elvárásaik vannak

Nekik nagyon komoly elvárásaik vannak leendő párjukkal kapcsolatban.

Ikrek

Az Ikrek nagyon intellektuális csillagjegy. Nagyon jól kommunikál, nagyon kíváncsi típus, és minden érdekli. Igaz, picit felületes, de kétségtelenül nagyon tájékozott. Ha egyszer belemerül az őt érdeklő témába, órákig képes beszélni róla. Hasonlóan viselkedik a párkapcsolatban is. Ha felkelted az érdeklődését, mindent tudni akar rólad, viszont gyorsan lelép, ha nem talál kellően érdekesnek és izgalmasnak. Neki vannak elvárásai, amit a jelöltnek meg kell ugrani. Neki fontos, hogy a párja nyitott, tájékozott és kellően intelligens legyen, hiszen ha szellemi társra talál benned, biztos lehetsz benne, a szívét örökre elnyerted.

Csillagjegyek és elvárásaik

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilas szívét nem könnyű meghódítani. Szereti a szabadságot, a változatosságot, ezért párjának el kell fogadnia az önállóságát is. Ugyanakkor, ha hozzá hasonlóan rugalmas és nyitott vagy, valamint kíváncsi a világra, szereted az izgalmakat, a kalandokat, gyorsan rájön, nálad megfelelőbb partnert nem is találhatna. Intelligens, az esze gyorsan vág, pozitívan, optimistán tekint az életére. Ha te is hasonlóan gondolkozol és érzel, akkor jóban-rosszban kitart melletted. Számára, ahogy az Ikreknek, rendkívül fontos az intelligencia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top