nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy nagyon vadóc

Ez a 3 csillagjegy nagyon vadóc

Ezeket a csillagjegyeket képtelenség megszelídíteni, vagy épp jól kezelni.

Skorpió

A Skorpió számtalan trükköt ismer, hogy meggyőzzön, ő sosem fog megváltozni. Sosem fogod tudni megzabolázni, mert ő annál sokkal erősebb karakter ennél. Kettőtök közül az akaratát ő fogja érvényesíteni. Pontosan tudja, hogyan csavarjon az ujja köré, hogyan érje el nálad, amit akar. Sokszor nagyon erőszakos is, de nem lehet vele mit kezdeni, amit a fejébe vesz, azt csinálja. Minél inkább sarokba akarod szorítani, annál több erőt gyűjt magába, és annál inkább veri vissza a támadást. Nem tudod legyőzni, mert a Skorpió legyőzhetetlen. Inkább fogadd el, akkor egy sor vitától megóvod magad.

Csillagjegyek, akik a vadócok

Fotó: Getty Images

Vízöntő

Ezt a csillagjegyet nem lehet kalitkába zárni. Valódi menekülőművész, aki ha csak picit is úgy érzi, szorul a hurok a torkán, csapdába került, azonnal veszi a nyúlcipőt. Nem is érted, mi a gondja, mert te még egyáltalán nem érzed a korlátozást, amikor ő már alig kap levegőt. Azonnal lázad, ha valami másként történik, ahogyan elképzeli. A szabadság, a függetlenség a lételeme, akkor is szüksége van a szabad mozgástérre, amikor igazán szerelmes. Szóval minél nagyobb teret kap, annál szabadabb, és annál jobban tudod majd kezelni a Vízöntőt. Ha beskatulyázod, akkor megfullad, és azon nyomban menekülőre fogja.

Ikrek

Az Ikrek esetében működhet a megszelídítés, de nagyon rövid ideig, mert hamar ráeszmél, hogy meg akarod őt változtatni. Márpedig a kötöttségeket, az elvárásokat, az előírásokat ő is nagyon rosszul viseli. Akkor érzi jól magát, amikor szabadon teheti, amit csak akar. Ha valamit nem visel, az az unalom és az a pont, amikor már beszélgetni sem tudtok egymással. Ekkor áll fel, ekkor lép le, és ekkor keres magának újabb kihívást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top