nlc.hu
Horoszkóp

Viszonzatlan szerelem

Csillagjegyek, akiknek szerelme nem nyer viszonzást

A következő csillagjegyek gyakran tapasztalhatnak viszonzatlan szerelmet.

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretik a flörtölést, de ennek van egy negatív oldala is: gyakran beleszeretnek abba a rosszfiúba vagy lányba, aki nem egy hosszú távú kapcsolatot keres, hanem inkább egy alkalmit. Az Oroszlánt elkapják az érzelmek, ami aztán nem talál viszonzásra. Ez általában sérti az Oroszlán önértékelését, nehezen birkózik meg azzal, hogy nem kap viszonzást a szerelme.

Csillagjegyek és a viszonzatlan szerelem

Fotó: Unsplash

Halak

A Halak csillagjegy szülöttjei pechesek. A Halak olyan szerelmi érzéseket élnek át, amelyeket nem mindig viszonoznak, mert olyan egyéneket választanak, akik abban az időben nem képesek érzelmi kötődésre. Szóval a Halak csillagjegyet a legtöbb esetben csalódás éri.

Ikrek

Az Ikrek gyakran vágyódnak azok után, akik nem viszonozzák a közeledésüket. Nem is választanak túl jól: ez lehet valaki, aki házas, kapcsolatban áll egy másikkal féllel, vagy valaki, aki szerelme elvesztése miatt gyászol. Emiatt találja az Ikrek állandóan olyan helyzetben magát, ahol nem fogják viszonozni az érzelmeiket. Mindig elérhetetlen személyre esik a választása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top