nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a test

Ezek a csillagjegyek összhangban vannak önmagukkal

Ezek a csillagjegyek nagyon tisztában vannak testük jelzéseivel.

Rák

A Rák hiperérzékeny csillagjegy, így természetesen nemcsak mások szükségleteire érez rá, de arra is külön receptorai vannak, vajon mi nem stimmel a testével. Mindig hallgat a teste jelzéseire, és amikor úgy érzi, valami nem tesz jót neki, akkor azonnal felhagy azzal a szokással.

A test jelzései csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Oroszlán

Az Oroszlán pontosan tudja, milyen fontos az önmagára fordított, egyedül töltött idő. Nagyon sokat és tudatosan törődik a külsejével, a testével, a megjelenésével, és nem csak a kinézete, az egészsége miatt is. Nagyon tisztában van teste minden egyes porcikájával, ha baj van, azonnal szakember segítségét kéri. Ez nagyon becsülendő az Oroszlánban.

Skorpió 

A Skorpió az egyik legérzékibb csillagjegy, aki teste minden rezdülésére figyelmesen hallgat. A megérzéseinek hála mindig kitalálja, mivel teszi a legjobbat önmagának, a testének, és hogyan szedheti össze magát a leggyorsabban még a gyengébb időszakaiban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top