nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket homlokon csókol a szerencse

Csillagjegyek, akiket homlokon csókol a szerencse

Ezeknek a csillagjegyeknek egészen jól alakulnak majd a következő napok, szerencsések lesznek.

Kos

A következő napokban minden fantasztikusan fog alakulni, olyannyira, hogy el sem hiszed. Rég volt már sikerszériád, ezért hirtelen nem is tudsz mit kezdeni a helyzettel. Az az lesz, hogy mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. A napokban lehetőséged adódik valóra váltani a vágyaidat, és jobbá teheted a szerelmi életedet a karriereddel együtt. Ráadásul mindezt sikerrel. A család és a barátok is támogatni fognak az ötleteid megvalósításában, és a szerencse is melletted áll.

Szerencsés csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Szűz

Az egyedülállók semmiképpen se maradjanak otthon, hanem menjenek társaságba, mert pont így ismerhetik meg az új szerelmüket! Amennyiben már van kiszemelted, semmi sem akadályozhat abban, hogy meghódítsd. Most a csillagok állása szerint van esélyed az illetőnél. Ha pedig van partnered, fellángol köztetek a szenvedély tüze, a kapcsolatotok fejlődni fog, előre tudtok lépni. Végre igazi sikerszériád lesz.

Bika

A Bika meg van elégedve saját magával és a világgal és ezzel a gondolkodásmóddal magához vonzza a bőséget, bármit, amit csak szeretne. Nem agyalja túl a dolgokat, ezért nem is állít gátakat saját maga elé. Megvan a kellő önbizalma, hogy a következő napokból a lehető legtöbbet hozza ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top