nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nem lesz felemelő a Nyilas hava

Csillagjegyek, akiknek nem lesz felemelő a Nyilas hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nem hoz könnyű időszakot a Nyilas hava.

Bika

Ne lepődj meg, ha a következő hetekben, leginkább november végén és december elején kicsit depresszióra hajlamos leszel. Talán erősebben foglalkoztat a halál, az elmúlás gondolata is. Mély belső átalakulást élhetsz meg, fontos változások zajlanak épp a lelkedben. Amikor a legmélyebb pontra kerülsz, onnan újra fölfelé indulhatsz el. Ne állj ellen a nehézségeknek, a fájdalomnak, ismerd fel, éld meg, ezt kell most megtapasztalnod és elfogadnod magadban. Nem lesz könnyű, de ki kell tartanod, és meg kell oldanod az elé gördülő nehézségeket.

Nyilas hava és csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Szűz

Számodra az adventi időszak egészen másról szól, mint amire alapból gondolnál. Befelé, önmagadba tekintesz, próbálod megérteni a lelkedben zajló érzelmi folyamatokat. Talán szokatlanul bizonytalannak érezheted magad, magányra, elvonulásra vágysz, amit érdemes is a lehetőségekhez mérten megengedni magadnak. A családod melletted áll, és támogat téged, fogadd el a segítségüket. Nem leszel életed formájában a következő időszakban, neked nem hoz könnyedséget a Nyilas hava, de kitartással és türelemmel ebből a gödörből is ki fogsz jönni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top