nlc.hu
Horoszkóp

November második fele

Csillagjegyek, akiket megvisel november második fele

Nem lesz könnyű időszakuk, de túljutnak a megpróbáltatásokon.

Ikrek

Mintha ismét előtörne a szorongó múlt, az az ember tör elő belőled, aki régen voltál: szorongó, bizalmatlan, konfliktusokat szülő egyén. Nem találod a megfelelő kommunikációt, ismét félreértésekre kell számítanod. Ez a megrázó folyamat december 6-ig tart, itt történik egy váltás, amit egy barátodnak köszönhetsz. Ő segít ismét visszatalálni önmagadhoz. Ez pedig segít helyrerázni a párkapcsolatodat, és általában a kapcsolataidat. Akikkel haragban álltál, megkapod a lehetőséget a békülésre. 

Nehéz november

Fotó: Unsplash

Bak

Vedd észre, mennyire túlpörgetted magadat az elmúlt időszakban. Mindegy, mennyi határidő van előtted, a saját érdekedben fogadd meg a horoszkóp tanácsát, különben rámehet az egészséged. Engedd meg magadnak a pihenést, legalább csak néhány napra felejtsd el a munkát. Akkor is, ha úgy érzed, most nem teheted meg. Megteheted. Inkább gondolkodj kicsit előre. Mi az, amin változtatnod kéne? November legfontosabb feladata, hogy rájöjj erre. Próbálj kicsit befelé fordulni, magadra figyelni. Nagyon nehéz ez neked, de muszáj nemet mondani bizonyos dolgokra önmagad miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top