nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, aki a végsőkig küzd a párkapcsolatáért

3 csillagjegy, aki a végsőkig küzd a párkapcsolatáért

Ők azok, akik akkor sem adják fel, ha a kapcsolat már egy ideje komoly hullámvölgyben van.

Rák

A Rák őszintén hisz a szerelem erejében, egy célja van: szeretetben és békében összetartani az egységet. Sosem adja fel, minden gond ellenére hisz a kapcsolatban. Beszélj vele a problémákról, oszd meg vele az érzéseidet – az érzelmek nyelvén ért igazán. Ő az, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy az adott kapcsolat működjön. Nehezen fogadja el, ha végleg vége.

Csillagjegyek és a kapcsolat

Fotó: Unsplash

Mérleg

Tudja, hogy nem adják ingyen a boldogságot, és dolgozni fog a kapcsolatért. Szeretne veled a legnagyobb egyensúlyban, harmóniában élni, és mindennap tesz érte. Ha együttműködsz vele és értékeled, egy kiegyensúlyozott, stabil kapcsolatban lesz részed. Ő az a csillagjegy, akivel mindig, mindent meg lehet beszélni.

Bika

A Bika őszinte és megbízható társ. Biztonságra törekszik, mindig tudni akarja, hányadán áll a kapcsolat. Mindent elmond, és mindent meg akar beszélni veled. Furcsa lehet ez, ha nem ilyen partnerhez szoktál, vagy nem ezt látod magad körül. Bízz meg benne, tanulj meg úgy kommunikálni. Ha ezt megadod neki, akkor soha, semmi baj nem lesz a kapcsolatotokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top