nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Adj lelket céljaidnak! – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. december 4–10.

Vedd számba kitűzött céljaidat és kapcsolataidat. Kreativitásod szárnyra kaphat mind kapcsolatokban, mind feladatokban.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Képzelőerőd most a szokásosnál is jobban szárnyalhat, vesd be magad és alkoss! Szakmailag is sikerekre számíthatsz, ne fogd vissza magad, tündökölj! Érdemes már a jövő évet is tervezned, álmodj nagyot, szükség lesz jó tervekre.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Zárd le függőben lévő hivatalos ügyeidet, ne maradjon nyitva semmilyen szerződés. Ha hosszú távú projektekben vagy, akkor legalább némi részeredményt mutass fel magadnak év végéig. Hálás leszel magadnak, ha nem halogatod a dolgaidat. Mindemellett légy készen egy kis romantikára.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Jó, ha reálisan látod az időbeosztásodat és a feladataidhoz viszonyított erőforrásaidat is, így előrelátóbban tudsz tervezni. Közeleg a szeretet ünnepe, ez jó esélyt ad arra, hogy megnyisd szívedet szeretteid felé és merd kifejezni érzelmeidet.

Lány fényben

Fotó: Getty Images

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Nem baj, ha terveket szövögetsz, különösen így év vége felé, de arra azért ügyelj a héten, hogy ne feledkezz bele annyira az álmodozásba, hogy konkrét feladataid végzését akadályozd vele. Ne engedj a múlt csábításának, inkább a jövő felé kacsintgass.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Ha valami nagyon piszkál belülről, szánd rá magad és járj utána alaposan, vajon mi lehet a mélyben. Tisztázd a helyzetet és ne engedd, hogy elvonja a figyelmedet többi dolgodról. Lehet, hogy eljött az ideje egy tisztázó beszélgetésnek. Légy készen az átalakulásra.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Vesd bele magad bátran sorsod hullámaiba és ahelyett, hogy tiltakoznál vagy kapálóznál, próbálj együtt mozogni az előrevivő sodrással. Bízz sorsod jó alakulásában, bár teljesen érthető, ha aggodalommal, sőt félelemmel töltenek el az ismeretlen partok.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Ne halogasd, ha valakivel egyeztetni kéne. Itt az ideje felvenni a kapcsolatot rég látott rokonnal vagy ismerőssel, nem kell vele megvárni a karácsonyt. Ünnepek előtt különös gondossággal ügyelj a pénztárcádra, kétszer is gondold meg, mielőtt egyszer kinyitod…

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A héten érzékibb, izgalmasabb, szenvedélyes éned kerülhet előtérbe. Párodnak persze ez nem lesz meglepetés, te pedig csak arra ügyelj, hogy kerüld a szélsőségeket. A minőséget helyezd előtérbe a mennyiség helyett. Ha lehet, év végén már ne fogj új projektbe.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Pörgősen alakulhatnak a héten dolgaid, de lehet, hogy emellett a türelem erényét lenne jó gyakorolnod. Ha úgy érzed, hogy túltengened energiáid, és nehéz kordában tartanod, csatornázd be valamilyen alkotásba vagy vedd szigorúbbra edzéstervedet.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne vesd meg a kommunikáció jelentőségét, vedd rá magad még akkor is, ha nincs túl sok kedved beszélgetni. Most ne szigorúan az ész és logika mentén hozd meg döntéseidet, hanem szabadítsd fel megérzéseidet és hallgass intuíciódra.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Nem kell félned érzelmeid kinyilvánításától. A legjobb, ha el sem képzeled a másik fél reakcióit, inkább várd nyitott szívvel és empatikusan, hogy mit szól a helyzethez. Összekapaszkodva megtaláljátok a jó megoldást, engedd meg magadnak a bizalmat.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Bátran szövögess terveket, figyelembe véve, hogy kell átfutási idő a megvalósításhoz. Ha nehéz helyzetbe kerülsz a héten, próbálj felülről rálátni a helyzetre, így tisztábbá válnak nemcsak az erőviszonyok, de az indíttatások és mozgatórugók is, így pedig érthetőbbé válhat minden.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top