nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy igazi világmegváltó

Ez a 3 csillagjegy igazi világmegváltó

Ők azok, akik kicsit jobbá teszik a világot azért, mert ők azok, akik képesek rá.

Kos

A Kos a legelszántabb, legmotiváltabb csillagjegy. Soha nem adja fel, nem futamodik meg a feladatok elől, a nehézségek, a problémák, a stressz sem tántorítják el attól, hogy megvalósítsa az elképzeléseit. Pontosan tudja, hogyan tegyen különbséget az adott helyzetben, ezért esik meg vele, hogy bizonyos dolgoknak vagy személyeknek csupán másodlagos szerep jut a döntéseiben. A sorsfeladata szerint azért született, hogy jobbá tegye a világot, ezért a legtöbbször nem válogat az eszközökben, őt a célja hajtja előre.

Világmegváltó csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz értelmét, intelligenciáját használja a problémák megoldásához, addig kutat, addig vizsgálja az adott szituációt, mire megtalálja a leghatékonyabb megoldást. Sosem dönt elhamarkodottan vagy hirtelen felindulásból, és meggondolatlanul sem. Ő mindenkor előre gondolkodik, hosszú távra tervez, a céljaiért, a sikerért minden tőle telhetőt megtesz, addig munkálkodik, amíg a lehető legjobbat hozza ki magából. Figyel a környezetére is, hogy mindenkinek segítsen. Ő tényleg nem viccel, valóban meg akarja váltani a világot.

Vízöntő

A Vízöntő küldetésének érzi a fejlődést, a világ megváltását. Nem véletlenül, hiszen a horoszkóp szerint az ő sorsfeladatát érinti a világ megváltoztatásának szándéka a legmélyebben. Így már az is érthető, miért hajlamos szemben haladni a megszokott, kitaposott ösvényekkel, a szabályokkal, az elvárásokkal. Folyamatosan átalakít, változtat, javít, amiben csak lehetősége nyílik. A többiektől eltérően látja a világot. A problémákat sosem felszínesen kezeli, a gyökerekig hatol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top