nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek az anyagi háttér az első

Ezeknek a csillagjegyeknek az anyagi háttér az első

Ezeknek a csillagjegyeknek az anyagi háttér, biztonság az első.

Bak

A pénz számára a biztonságot jelenti. Nagyon keményen megdolgozik azért, amije van, mert tudja, ahhoz, hogy célját elérje, sok pénzre van szüksége. Fontos számára, ha valami baj történik vele, vagy a családban valakivel, akkor tudjon mihez nyúlni. Számára elképzelhetetlen az élet pénz nélkül. Mindig van tartaléka, ha nincs, addig megy, addig dolgozik, amíg meg nem lesz. 

Csillagjegyek ls a pénz

Fotó: Unsplash

Kos

A Kos céltudatosan halad előre, de csak akkor érzi biztonságban magát, ha mindenre megvan a fedezet. Mindig tudja, hol a határ, mikor, meddig nyújtózhat. Nem szórja a pénzét, sikeresen ellenáll a felesleges költésnek. Nagyon tudatos a Kos pénzügyek terén is.

Mérleg

A Mérleg mindenben az egyensúlyra és a harmóniára törekszik, az ő anyagiassága hátterében nem pénzéhség áll. Egyszerűen szereti tudni, hogy mi fér bele. Sokszor nehezen dönt, és a váratlan helyzetekben kellemetlenül érzi magát. Ezért ad számára egy megnyugvást, ha a pénzügyei rendben vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top