nlc.hu
Horoszkóp
Ezekkel a csillagjegyek megmaradnak a barátságnál

Ezekkel a csillagjegyek megmaradnak a barátságnál

Van egy bizonyos pont, amin ők már nem lépnek túl, a barátság számukra sokkal fontosabb.

Szűz

A Szűz vágyik a párkapcsolatra, az elköteleződésre. Ugyanakkor magasak az elvárásai, és a kezdeti szimpátia nála azért mélyül barátsággá, és nem tovább, mert belül mélyen úgy érezheti, valami hiányzik a másikból a szerelemhez. Nem szándékosan okoz csalódást, hiszen a baráti érzései valóban nagyon tiszták, és fel sem merül benne, hogy a másik továbblépne. Így viszont általában borul a barátság és a szerelem is.

Csillagjegyek és a barátság

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntő szívesen tölti az idejét egyedül a barátaival. A komoly párkapcsolatok ezért könnyen megrémiszthetik őt, mert úgy érzi, elveszíthet mindent, ami számára oly fontos. Nála egyébként sem könnyű eldönteni, hogy barátként vagy lehetséges partnerként tekint a másikra. Annyi bizonyos, ha soknak érzi az elvárásokat, végleg kilép mind a baráti, mind a szerelmi kapcsolatból.

Nyilas

A Nyilas is nagyon szereti a szabadságot. Amikor úgy érzi, a másik veszélyezteti a függetlenségét, ő is visszavesz. Ezzel védi önmagát, a lelkét, mert meggyőződése, a barátság garantálja, hogy önmaga maradhasson a kapcsolatban. Hogy nála a barátságba milyen extrák férnek bele, az már más kérdés…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top