nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mélypontra kerülnek az év végére

Ezek a csillagjegyek mélypontra kerülnek az év végére

Ezeknek a csillagjegyeknek különösen nehezek lesznek a következő napok.

Bika

December második felében a magánéletedre helyeződik a hangsúly. Most minden összejön: valahogy nem találod majd a hangot a családdal, a szeretteiddel, a barátaiddal sem.  Nehéz időszak ez, ami mindenkit megvisel, de ki fogsz belőle törni. Ha sodródsz az áramlással, az örvény beszippanthat, de ha képes vagy kézben tartani az eseményeket, jól jössz ki a végén az egészből. Mindenesetre ne keseredj el, mert minden nehéz időszak után egyszer csak kisüt a nap.

Csillagjegyek és a nehéz év vége

Fotó: Unsplash

Szűz

Nagyon kimerültél az év végére, és teljesen kicsúszott az irányítás a kezeid közül. Az is benne van a pakliban, hogy elveszíted a munkahelyed. De ahelyett, hogy teljesen magadba roskadnál, inkább próbálj meg egy nagy levegőt venni, és kibírni ezt az időszakot az ünnepekig. Aztán pihenj, gondolj át mindent, hogyan tovább. Hidd el, sikerülni fog. Ez egy ilyen hónap, a befelé figyelés ideje, a jövő dolgainak a tervezése. Próbálj meg kikapcsolódni, a lelkedre hangolódni, és próbáld megérteni önmagadat. Ha ez megvan, akkor sikerül mindenen túllendülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top