nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket kikészíti a Bak hava

Ezeket a csillagjegyeket kikészíti a Bak hava

December 22-én a téli napfordulóval indul a Bak hava, amit a következő csillagjegyek nem fognak túl jól viselni.

Rák

Az elmúlt hetekben számtalan tervet készítettél, és nagyon bíztál benne, hogy sikerülhetnek is. Most viszont a legszívesebben visszabújnál a páncélodba, annyira nem találod a helyed. Valójában tényleg rád fér most egy kis pihenő, de ehhez nem kell visszavonulót fújnod. Kimerültek a tartalékaid, ezért is lenne tanácsos újra feltöltődnöd. Erre pedig tökéletes lehetőség az ünnepi időszak! Pihenj, töltődj, és rendezd el a gondolatokat a fejedben!

Csillagjegyek és a Bak hava

Fotó: Unsplash

Skorpió

Az előtted álló időszak nem a társaságról szól, ami furcsa, hiszen az év vége pont arról szól, hogy együtt van mindenki. Inkább magányra, egyedüllétre vágysz, hogy összerendezhesd az érzéseidet, a gondolataidat. Bizonytalannak érezheted magad. Nem biztos, hogy a legjobb út, hogy most magányosan töltsd a napokat. Próbáld megfogalmazni a problémáid, és használd ki a következő, ünnepi időszakot, kérj tanácsot, segítséget, hogy könnyen túljuss a problémákon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top