nlc.hu
Horoszkóp

Neptunusz direktbe fordulása

Csillagjegyek, akiknek jót tesz a Neptunusz direktbe fordulása

A Neptunusz december 6-án végre direktbe fordult, tehát a továbbiakban már nem hátráló mozgást végez, hanem előrefelé halad. Ez mindannyiunknak jót tesz, ennek a két csillagjegynek pedig különösen.

A Neptunusz nagyon leegyszerűsítve a szeretet a remény és a hit, valamint az intuíció bolygója. Amíg visszafelé haladt, bizonytalanságot és áldozatiságot hozott, most viszont végre megélhetjük a pozitív aspektusait. Ez mindenkire igaz, az alábbi két csillagjegyre pedig különösen.

Csillagjegyek, akiknek jót tesz a Neptunusz direktbe fordulásaNyilas

A Nyilasban hatalmas erő és energia van, ráadásul megvan a célja is, és a tudása, hogy haladjon felé, ám eddig a bizonytalanság leple borította be mindezt. Most azonban esélyt kap rá, hogy végre tényleg meginduljon, méghozzá gőzerővel.

Halak

A Halak uralkodó bolygója a Neptunusz, ráadásul most éppen a Halak jegyében jár, ott történt az irányváltása is, minden esélyt megadva ezzel a jegy szülöttének, hogy végre használja a képességeit, az intuícióját és a benne rejlő hatalmas szeretettel jobbá tegye a saját maga és mások életét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top