nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Szenvedély jön vagy féltékenység támad? – Szerelmi horoszkóp 2023. december 9-10.

Szerelmes, szenvedélyes hétvége várhat, ugyanakkor ügyeljetek, hogy ne rontsátok el negatív érzésekkel és felesleges féltékenykedéssel.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most aztán igazán működhet köztetek a kémia, villámsebesen közeledhettek egymáshoz. Alakítsd úgy a hétvégét, hogy az egészet érzéki energia hassa át. Egyetlen szikra is tűzvihart gyújthat bennetek, adjátok át magatokat!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne vedd rossz néven párodtól, ha kicsit felborítja a szokásos napirendet. Legyél lazább és megengedőbb. Igazi szerelemistennő lehetsz a hétvégén, ne fogd vissza magad, áraszd minden csáberődet kedvesedre.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A családi béke érdekében érdemes most engedned kedvesednek, és ha fogódzót keres, segíteni neki. Igyekezz fogni a szavakon túli jelzéseit is és ha bocsánatot kérne valamiért, adj neki még egy esélyt. Veszekedés helyett kezdjétek tiszta lappal!

Szerelmespár összebújva

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A legfőbb dolog hétvégén, hogy egymásra koncentráljatok. Az a jó, ha lazítani és pihenni is tudtok együtt, önfeledten. Engedd el a külsőségeket, hosszú távon úgysem ez lesz az, ami igazán számít. Inkább pillantásoddal, érintéseddel bűvöld el a másikat.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fogadd el választottadat előnyeivel és hibáival együtt. Bár lehet, hogy hétvégén fellobban benned a féltékenység vagy értetlenül állsz azelőtt, hogy esetleg nem te lehetsz az egyetlen kiválasztott, maradj nyugodt és készülj fel mindenre.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Koncentrálj a szikrára, ami valaha fellobbant benned. Ne várj párodtól tökéletességet, de magadtól sem! Bármelyikőtök hibázott, megérdemli a második esélyt. Higgadtság helyett néha jobb, ha utat engedsz magadban a szenvedélynek.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Téged is meglephet az a szenvedély és vehemencia, ami hétvégén feltörhet belőled. Próbáld ezt érzéki irányba csatornázni, semmiképp se negatív érzésekre fecséreld. Igyekezz lenyűgözni kedvesedet minden téren, akár extrém viselettel is.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szenvedélyes, sőt fülledt hétvége várhat. Ha szingli vagy, könnyen szerelembe eshetsz, ha párod van, felgyújthatod a régi tüzet. Ugyanakkor óvakodj a féltékenység vad örvényétől, ami mindent tönkre tehet.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az ellentétek most kifejezetten vonzhatják egymást, ha szingli vagy, ne állj ellen! De ha már van párod, akkor is szenvedélyes hétvége várhat. Bújjatok össze, maradjatok egymás sugárzásában, de úgy, hogy ne égessétek meg egymást.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kitárulkozás félelmetes lehet számodra, de néha elengedhetetlen lehet ahhoz, hogy igazán megismerjétek egymást választottaddal. Lehet, hogy bizonyítani szeretnél neki vagy mindent előre megszervezni, de jobb, ha spontán tudsz lenni, hogy jöhessen az igazi szenvedély.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne félj megmutatni választottadnak az igazi énedet. Örülj annak, ha ő a legszebbet, legjobbat látja benned, ha ettől nem szállsz el, még inspirálhat is, hogy tényleg olyan legyél, mint a lehető legjobb éned. Ha fellángol köztetek a szenvedély, add át magad, semmiképp se hűtsd le párodat.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bízz magadban és bízz kedvesedben is. Az intenzív és szenvedélyes pillanatok váltakozhatnak a bizonytalan és határozatlan időszakkal, de ezen mind túllendülhetsz. Vedd kezedbe az irányítást és szervezz olyan programot, ami a romantikából a szenvedélyig vezet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top