nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Újholdas hét vár – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. december 11–17.

A héten érdemes lenne lezárnod a régi projekteket, sőt, ha lehet, most ne is indíts újat, elég lesz a régi szálakat elvarrni év végéig.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

A hét alkalmas lesz arra, hogy sorra vedd még mindazt az idei projektedet, melyeket még nem sikerült lekerekítened. Légy őszinte magadhoz, ne hagyj ki semmit. Már az is segíthet rajtad, ha a héten semmi újba nem kezdesz, kizárólag a meglévő dolgaidra koncentrálsz.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Bízz benne, hogy a múltban szerzett értékes tapasztalataidat hasznosan forgathatod és rájuk támaszkodva eredményes haladást érhetsz el jelenlegi projektjeidben, legyen szó munkáról vagy a magánéletedről. Most még a megszokott rutinodból is büntetlenül kiléphetsz.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy a héten már őrülten összesűrűsödnek az ünnepek előtti dolgok, mégis jót tenne, ha szakítanál időt arra, hogy lassíts, megállj és józanul végiggondolj mindent. Különösen azokat a dolgokat, melyeket komolyabban kéne venni. Azért humorérzékednek nem kell gátat szabnod.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A másokra való odafigyelést a héten különösen magas szinten űzheted. Ezt azzal tetézheted, ha egyértelműen megosztod a többiekkel az információkat. Az őszinteség segít tisztázni a helyzeteket, de közben az is világossá válhat, hogy kiben bízhatsz meg igazán.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Őrizd meg hidegvéredet és ne hagyd magad kilökni belső egyensúlyodból a héten. A könnyedség és a szórakozás ellenére érdemes gondolkodnod, mielőtt megszólalnál, mert ez kínos helyzettől menekíthet meg.

Hölgy Holddal

Fotó: Getty Images

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Nem kell védekező pozíciót felvenned, és mindenáron kardoskodnod az igazad mellett. Egyszerűen csak hagyd, hogy maga a helyzet alakuljon úgy, ahogy te eleve megjósoltad és próbáld előre látni, hogy merre visznek az erők.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Még nincs késő, hogy idén lépéseket tégy anyagi biztonságod megőrzése vagy megerősítése érdekében. Emellett művészi énedet is mozgásban tarthatod, lesben állva, hogy mikor jöhet el a te időd. Légy biztos magadban és elkerülve a zavaró tényezőket, haladj céljaid felé.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Életed minden területén megtalálhatod a teljességet, de ehhez tisztában kell lenned azzal, hogy mi hiányzik igazán. Add át magad az ünnepváró hangulatnak, ennek bele kell férnie minden más dolgod mellett. Kreativitásodat most főleg az ajándékokra összpontosítsd.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Nemcsak új kezdet várhat a héten, de ami még fontosabb, hogy a múltba húzó szálakat most sikeresen elvarrhatod. Tegyél le minden terhet, amit csak tudsz és ne cipeld tovább. Ha tisztázó beszélgetésre van szükség valakivel, minél előbb találjatok rá időpontot.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Fontos, hogy amennyire csak tudod, most ne vedd magad túl komolyan, mert az felesleges és elkerülhető idegeskedéstől kímél meg. Ráadásul most valószínűleg könnyebben elveszíted hidegvéredet, így veszekedésre is nagyobb esély lenne.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Az ünnepi készülődés időszaka alkalmat adhat arra, hogy erősítsd kapcsolataidat. Ha elég türelmes vagy, még olyanokkal is közös nevezőre kerülhettek, akik egyébként teljesen más világban mozognak. A héten különösen figyelj az időbeosztásodra, ne csússz el semmivel!

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Az újhold ereje segíteni fog, hogy visszatalálj önmagadhoz. Zárd le a múltnak azon részeit, melyeknek már olyannyira utána tudtál járni, hogy nyugodtan tovább tudsz lépni. Amit viszont szeretnél, azért tegyél meg mindent, de készülj fel rá, hogy akadályokba ütközhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top