nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem bírják a vereséget

Ezek a csillagjegyek nem bírják a vereséget

Egyszerűen nem tudják elviselni a vereséget. Nem tudnak veszíteni!

Kos

A Kos rettenő versengő típus. Ambiciózus, és elmegy a falig, hogy minden terve, elképzelése valóra váljon. Éppen ezért kezeli olyan nehezen a vereséget. Képtelen elfogadni akár a gondolatát is, mert neki mindig a tökéletességre kell törekednie. Azt azonban elfelejti, hogy semmi sem tökéletes.

Csillagjegyek, akik nem bírnak veszíteni

Fotó: Unsplash

Bak

Túl sokat vár magától, ezért, ha vereséget szenved, kifordul magából, és nagyon durván hisztizik. Őrjöng, senki nem tudja megnyugtatni és megvigasztalni. Ennek a forrása talán az, hogy retteg a középszerűségtől, ezért ő szeretne lenni a legjobb. Néha már-már ciki, amit csinál.

Oroszlán

Azt hiszi, hogy mindenhez joga van, amire vágyik, ezért azt gondolja, hogy mindennek úgy kellene történnie, ahogy azt ő szeretné. Kissé megszállott a tekintetben, hogy mindent meg szeretne kapni, a tökéletességre és a népszerűségre törekszik. A valóságban azonban nem mindig tud tökéletes vagy épp népszerű lenni. A dolgok nem így mennek…Azt viszont nagyon nehezen viseli, ha kicsúszik az irányítás a kezei közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top