nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek megállíthatatlanok

Ezek a csillagjegyek megállíthatatlanok

A következő csillagjegyek a legtevékenyebbek, és mindig tele vannak energiával.

Bak

A Bak nem szeret lustálkodni, nem ül meg a fenekén. Nemcsak elvégzi, de kedveli is a kemény munkát, hiszen úgy tartja, csak így lehet sikeres. Az ambiciózus Bak számára nincs lehetetlen, és a szabadidejét is rendszerint tevékenyen tölti. Az ünnepi időszak neki kifejezetten egy kihívás, lubickol a feladatokban. nagyon élvezi.

Csillagjegyek, akikben sok az energia

(Fotó: Getty Images)

Kos

A Kos az egyik legmotiváltabb jegy, ő az, akit nem kell külön noszogatni, mindig tettre kész. A motivációja belülről fakad, a halogatás számára ismeretlen fogalom, mindig mindent azonnal el akar intézni. Folyamatosan pörög, és a környezete sem érti, honnan merít ennyi erőt és energiát.

Skorpió

A Skorpió kifejezetten igényes mindenre, amit kiad a kezéből: legyen az a munkája vagy bármi, amit a szabadidejében szívességből csinál. Habár a lelkesedése és az energiája erősen függ az aktuális érzelmi állapotától, alapjáraton elszánt, és jól teljesít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top